Γενικά Παράξενα

Κοιμόταν κάθε βράδυ με τον πύθωνά της αγκαλιά μέχρι που… συνέβη το φυσιολογικό

Παράξενα


Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην αγαπάει το κατοικίδιό του. Είναι οι σύντροφοί μας στα καλά και τα άσχημα, ασχέτως των οικονομικών μας συνθηκών ή το που ζούμε.

Ωστόσο, μερικές φορές εκλαμβάνουμε την αμυντική (ή επιθετική) τους συμπεριφορά ως αθωότητα και αυτό ακριβώς συνέβη όταν μια γυναίκα αφήνε τον κατοικίδιο πύθωνά της να κοιμηθεί μαζί της.

Αλλά μια μέρα, το 4 μέτρων φίδι ξαφνικά σταμάτησε να τρώει. Τρομαγμένη τον πήγε στον κτηνίατρο ο οποίος την ρώτησε: «Μήπως το φίδι σας κοιμάται μαζί σας το βράδυ, αναδιπλώνεται γύρω σας ή πολύ κοντά σας και απλώνεται σε όλο το μήκος του;»

506.jpeg

«Ναι! Ναι! Το κάνει κάθε μέρα, αλλά στεναχωριέμαι γιατί καταλαβαίνω ότι κάτι μου ζητά και δεν μπορώ να το βοηθήσει να αισθανθεί καλύτερα«, απάντησε η γυναίκα.

Κυρία μου, ο πύθωνάς σας δεν είναι άρρωστος, ετοιμάζεται να σας φάει. Κάθε φορά που τυλίγεται γύρω σας, ελέγχει το μέγεθός σας για να «ζυγίσει» πόσο μεγάλο γεύμα θα είστε και πως θα πρέπει να προετοιμαστεί για την επίθεση. Και ναι, δεν τρώει για να έχει αρκετό χώρο για εσάς.

Koyzoylo.gr


Αφήστε ένα σχόλιο