Γενικά

MasterChef: Προσωρινά εκτός ο Πάνος Ιωαννίδης -Radio.gr

Τι συνέβη στα γυρίσματα της ριάλιτι μαγειρικής Από το NEWSROOM Δημοσίευση 7/3/2020 | 18:37 Εκτός MasterChef θα μείνει για λίγο καιρό ο Πάνος Ιωαννίδης. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Zappit, ο διακεκριμένος σεφ ένιωσε αδιαθεσία στο σημερινό γύρισμα και οι άνθρωποι της παραγωγής του συνέστησαν να επιστρέψει στο σπίτι του.Η παραγωγή του MasterChef παίρνει…


Τι συνέβη στα γυρίσματα της ριάλιτι μαγειρικής

Από τοNEWSROOM
Δημοσίευση 7/3/2020 | 18:37

Εκτός MasterChef θα μείνει για λίγο καιρό ο Πάνος Ιωαννίδης. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Zappit, ο διακεκριμένος σεφ ένιωσε αδιαθεσία στο σημερινό γύρισμα και οι άνθρωποι της παραγωγής του συνέστησαν να επιστρέψει στο σπίτι του.

Η παραγωγή του MasterChef παίρνει όλα τα κατάλληλα μέτρα τον τελευταίο καιρό και λόγω του φόβου του κορονοϊού, έτσι για προληπτικούς λόγους κρίθηκε αναγκαίο να ζητήσουν από τον Πάνο Ιωαννίδη να λείψει μερικές ημέρες από τα γυρίσματα μέχρι να αναρρώσει.

Τα γυρίσματα ωστόσο, δεν σταματούν καθόλου, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον Σωτήρη Κοντιζά να βρίσκονται κανονικά στο πλατό του MasterChef.

Διαβάστε περισσότερα θέματα για Μόδα, Ομορφιά, Σχέσεις και φυσικά Celebrities στο νέο Pink.gr!

FOLLOW US @EDAILYGRΑκολουθήστε μας και στο Instagram

Πηγή