Γενικά Ελλάδα

ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ! ΑΥΤΟΣ…”ΚΟΥΖΟΥΛΑΘΗΚΕ”! Ο αγρότης από την Κρήτη, φωτογραφίζεται σαν μοντέλο… (φωτο)

Ελλάδαagrotis

“Κουζουλάθηκε” απ’ την λόξα για την εφήμερη δόξα, ο Κρητικός. Είπε πως δεν φωτογραφίζεται
γυμνός ή…ξυπόλητος(;), αλλά δέχτηκε να φωτογραφηθεί “μελωμένος”!…

Ο Στάθης Στιβακτάκης είπε ναι σε lifestyle περιοδικό και φωτογραφήθηκε μελωμένος στο τεύχος που κυκλοφορεί, αφού πρώτα ξεκαθάρισε στους: «Ούτε γυμνά, ούτε ξυπόλυτος. Ούτε σταυροπόδι, ούτε τίποτα».

«Δεν το προκάλεσα μόνος μου. Μόνο του έγινε και δεν έχει αλλάξει η ζωή μου. Η παράδοση της Κρήτης είναι για μένα Ευαγγέλιο. θα παραμείνω ατόφιο παιδί της Κρήτης», λέει ο “sexy Κρητικός αγρότης” όπως έγινε γνωστός και τονίζει: «Ότι και να λένε τους έχω γραμμένους. Ο χαρακτήρας μου δεν έχει αλλάξει καθόλου. Έχω μείνει στις παραδόσεις. Το πνεύμα της μεγαλούπολης δεν με έχει αγγίξει. Και δεν με νοιάζει. Δεν υπάρχει περίπτωση η μεγαλούπολη και τα ΜΜΕ να αλλάξουν τον χαρακτήρα μου».

Τι απαντά στο …ερωτικό κάλεσμα της Ντορέττας Παπαδημητρίου μέσα από τα “Καλημερούδια”;

«Και; Δεν με ενδιαφέρει. Δεν με ενδιαφέρουν τα σχόλια της κάθε τηλεστάρ. Δεν ασχολούμαι».
Ο Στάθης Στιβακτάκης δεν αποκλείει το ενδεχόμενο …βεντέτας μεταξύ της οικογένειάς του και του Γιώργου Λιάγκα, για τα σχόλια που είχε κάνει ο παρουσιαστής στην εκπομπή του. «Η οικογένειά μου είναι πάρα πολύ δυσαρεστημένη με τον Γιώργο Λιάγκα για τη λέξη που είπε “αμόρφωτος” και μετά με παρακαλούσε να έρθω στο κανάλι. Πώς μια τέτοια εκπομπή με ανθρώπους και πάνελ με ντοκτορά και μεταπτυχιακά ζητάει από έναν αμόρφωτο να έρθει στην εκπομπή;», αναρωτιέται.
Στο ερώτημα “Έχει ο Στάθης Στιβακτάκης κοπέλα;”, ο ίδιος είναι σαφής: «Δεν απαντάω σε προσωπικές ερωτήσεις. Μήπως θες να σου πω και τι θα κάνω το βράδυ»;
press-news.gr