Γενικά Ελλάδα

Μιχάλης Λεμπιδάκης: Τα «όπλα» που είχε μαζί του στην εξάμηνη ομηρεία του – Οι ψύλλοι και το μιτάτο που τον μετέφεραν οι απαγωγείς!

Ελλάδα


Λεπτομέρειες από την περιπέτεια που έζησε επι έξι μήνες στα χέρια των απαγωγέων του διηγήθηκε ο επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης σε δικούς του ανθρώπους.

Το πρώτο βράδυ που πέρασε μετά από 186 ημέρες με τους δικούς του ανθρώπους στο σπίτι του, μιλούσε μαζί τους έως αργά τη νύχτα για την δραματική περιπέτειά του και τα όσα υπέφερε στην εξάμηνη ομηρία του.

Ο Λεμπιδάκης της υπομονής

Όπλα του, η υπομονή, η σύνεση και η ψυχραιμία. Και ο Μιχάλης Λεμπιδάκης τα κατάφερε.

Όπως έχει πει, ο Μιχάλης Λεμπιδάκης στην εξάμηνη ομηρία του μεταφέρθηκε σε 5 διαφορετικά κρησφύγετα των απαγωγέων στην Κρήτη, μεταξύ των οποίων και ένα μιτάτο, όπου υπήρχαν πολλοί ψύλλοι, που τον ταλαιπώρησαν αφάνταστα.

Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης επέστρεψε συγκινημένος στο εργοστάσιό του

Μετά την πρώτη νύχτα στην αγκαλιά της οικογένειας του ο Μιχάλης Λεμπιδάκης θέλησε να βρεθεί στο εργοστάσιο των Πλαστικών Κρήτης. Εμφανώς συγκινημένος ο Κρητικός επιχειρηματίας συναντήθηκε με τους εργαζομένους αγκαλιάζοντας τους έναν έναν στην είσοδο, με τους ίδιους να τον υποδέχονται ζεστά. 

Φανερά αδυνατισμένος και ταλαιπωρημένος από την περιπέτεια που έζησε στάθηκε στην είσοδο του εργοστασίου και πόζαρε μαζί τους. Η ψυχολογική του κατάσταση βελτιώνεται αλλά ακόμα υπάρχει δρόμος μέχρι να επανέλθει πλήρως ο Μιχάλης Λεμπιδάκης. Για την ώρα παραμένει σκιά του εαυτού του.

Και άλλες εικόνες από την επιστροφή του Μιχάλη Λεμπιδάκη