Γενικά Ελλάδα

Μείναμε άφωνοι! Ούτε που φαντάζεστε ποιο είναι το επόμενο επαγγελματικό βήμα του Ντέμη Νικολαΐδη

Ελλάδαβανδη

Ο Ντέμης Νικολαΐδης την δεκαετία του ’90 αποτελούσε ένα από τα κορυφαία ονόματα του ελληνικού αθλητισμού,  καταφέρνοντας να αφήσει το αποτύπωμα του στην ΑΕΚ.

Σήμερα και μετά από αρκετά επιχειρηματικά projects, ο σύζυγος της Δέσποινας Βανδή φαίνεται πως αποφάσισε να κάνει ένα επαγγελματικό βήμα που σίγουρα θα προκαλέσει αίσθση. Συγκεκριμένα, θα τον δούμε στη θέση παραγωγού σε ραδιοφωνική εκπομπή.

Η εκπομπή θα ξεκινήσει στις 9 Σεπτεμβρίου από την συχνότητα του Σπορ Fm και θα λέγεται «Ντεμοτεχνείο», έχοντας δίπλα του τον δημοσιογράφο Αλέξη Σπυρόπουλο.

Δείτε στην συνέχεια την ανακοίνωση του σταθμού για τη νέα εκπομπή.

Στα 20 χρόνια της πορείας του, ο ΣΠΟΡ FM 94,6 κάνει μόνιμο πρωταθλητισμό και παίζει πάντα φουλ επίθεση. Γι’ αυτό θα έχει στο ρόστερ του και τον Ντέμη Νικολαΐδη!

Μία από τις σπουδαιότερες και πλέον αντισυμβατικές και ροκ προσωπικότητες του ελληνικού ποδοσφαίρου την τελευταία 20ετία, ο κορυφαίος Έλληνας διεθνής επιθετικός και πρωταθλητής Ευρώπης, ανοίγει μία νέα σελίδα στο βιβλίο της ζωής του.

Θα σχολιάζει την επικαιρότητα, θα μιλάει για μπάλα (και όχι μόνον…) και θα φιλοξενεί στον ΣΠΟΡ FM ανθρώπους που έχουν σίγουρα κάτι ενδιαφέρον να μας πουν.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης, παρέα με τον Αλέξη Σπυρόπουλο, από την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου και κάθε Παρασκευή από τις 18.00 μέχρι τις 20.00 στο στούντιο του ΣΠΟΡ FM 94,6 με την εκπομπή «Ντεμοτεχνείο»!


Αφήστε ένα σχόλιο