Γενικά Ελλάδα

«Μου κολλάει ένας συνάδελφος παρόλο που είμαι παντρεμένη! Τι να κάνω;»

Ελλάδα


μου κολλαει2

Ερώτηση: Ο τίτλος βρε κορίτσια τα λέει όλα… είμαι Π-Α-Ν-Τ-Ρ-Ε-Μ-Ε-Ν-Η. Κοινώς δεσμευμένη. Αγαπώ τον άντρα μου και δεν έχω μάτια για κανέναν άλλο. Μου κολλάει εδώ και μήνες ένας συνάδελφος από τη δουλειά παρόλο που είμαι παντρεμένη.

Του έχω εξηγήσει πως με ενοχλεί η όλη στάση του αλλά είναι στην ίδια ομάδα εργασίας μαζί μου. Εργάζομαι σε μια μεγάλη εφημερίδα και το μεγαλύτερο μέρος των εργαζομένων είναι άντρες.

Παρεξηγεί το γεγονός πως είμαι φιλική και έξω καρδιά με όλους. Είμαι μια μοντέρναγυναίκα, ανεξάρτητη και δυναμική. Αυτό όμως δε σημαίνει πως είμαι εύκολη και δίνω δικαιώματα. Τι να κάνω;

Απάντηση:  Αγαπητή φίλη να σ’ ευχαριστήσουμε αρχικά που μοιράστηκες το πρόβλημά σου μαζί μας.

Είναι αλήθεια πως οι άνθρωποι, γενικώς, παρερμηνεύουν αυτό που βλέπουν στο άμεσο οπτικό τους πεδίο. Οι άντρες (και πίστεψέ μας τους αγαπάμε πολύ) είναι στην κοσμάρα τους.

Ρίχνουν παραγάδι και ψαρεύουν. Όποιο «ψάρι» μπει στη παγίδα τους το βάζουν στο μάτι και νομίζουν πως τους ανήκει.  Δεν πάει να σπαρταράει και να προσπαθεί απεγνωσμένα να φύγει; Αυτοί εκεί… το χαβά τους….

Γίνονται επίμονοιεφευρετικοί και είναι λες και ξέρουν επακριβώς το  πρόγραμμά σου, τις προτιμήσεις σου και γενικώς κάθε τι στη ζωή σου.  Το γεγονός, δε, πως εργάζεστε στην ίδια ομάδα κάνει τα πράγματα σύνθετα. Αν κατάλαβα σωστά του έχεις μιλήσει.

Σωστά;

Εφόσον επιμένει φρόντισε να έρχεται μια στο τόσο ο σύζυγός σου να σε παίρνει από τη δουλειά. Προσπάθησε να τον φέρεις -με τρόπο- αντιμέτωπο σε μια οπτική εικόνα που θα του αποδείξει έμπρακτα πως στους δύο τρίτος δε χωρεί.

Αν βγαίνετε συνάδελφοι μεταξύ σας προσπάθησε να είσαι πάντα συνοδευμένη με τον άντρα σου. Δε χρειάζονται πολλές εξηγήσεις.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Να συνεχίσεις να είσαι ευχάριστηγελαστή και να φροντίσεις να μη σε πτοεί τίποτα. Μια άλλη σκέψη που ίσως είναι και ο άσσος στο μανίκι σου είναι να του γνωρίσεις κάποια κοπέλα.

Οι ώρες που περνάμε στη δουλειά μας είναι τόσο πολλές που τις περισσότερες φορές μάς δυσκολεύουν να γνωρίσουμε κόσμο και να δημιουργήσουμε σχέσεις. Μπορεί να έχει φάει κόλλημα μαζί σου γιατί απλά αποτελείς το είδος της γυναίκας που θα ήθελε να γνωρίσει.

Άρα έχεις όλες τις πληροφορίες και ψάξου!

πηγή:

efisecrets.gr