Γενικά Ελλάδα

Νέα ΛΟΥΚΕΤΑ σε καταστήματα! Στον δρόμο ΔΕΚΑΔΕΣ εργαζόμενοι…

Ελλάδα2

Όλα τα μαγαζιά Presspoint που βρίσκονται στο  αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», αναμένεται να κλείσουν, αφού, μετά από διαγωνισμό που προκήρυξε ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, όλοι οι χώροι θα δοθούν σε νέα μειοδότρια εταιρεία.

Με μια ανακοίνωση κόλαφος, η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ) αναφέρεται στις συνθήκες του διαγωνισμού και τονίζει ότι θα απολυθούν όλοι οι 70 εργαζόμενοι.

Σας παραθέτουμε τη σχετική ανακοίνωση:

«Σε λουκέτο προχωρά η εταιρεία καταστήματα Τύπου στο διεθνές αεροδρόμιο Αθηνών “PRESSPOINT”, μετά από 16 χρόνια λειτουργίας και κερδοφορίας, στέλνοντας στην ανεργία και με τη διαδικασία των ομαδικών απολύσεων 70 εργαζόμενους.

Αιτία του λουκέτου είναι παραχώρηση των χώρων πώλησης σε νέα μειοδότρια εταιρεία, μετά από διαγωνισμό που προκήρυξε η εταιρεία του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών (ΔΑΑ).

Ωστόσο, η αδιαφάνεια ζει και βασιλεύει στο Αεροδρόμιο.

Κανείς δεν ξέρει πότε και με ποιο περιεχόμενο προκηρύχθηκε διαγωνισμός για την ενοικίαση των χώρων του Αεροδρομίου σε εταιρεία Τύπου. Κανείς δε ξέρει τα κριτήρια επιλογής του νέου μειοδότη από την εταιρεία του ΔΑΑ. Κανείς δεν ξέρει ποιος είναι ο νέος μειοδότης και εάν έχει ή όχι οιαδήποτε είδους σχέση ή διασύνδεση με την Presspoint ή με κάποιον εκ των μετόχων της.

Μέτοχοι της PRESSPOINT είναι οι εταιρείες: ΕΥΡΩΠΗ Α.Ε.(Μπόμπολας), ΑΡΓΟΣ Α.Ε.(Ψυχάρης), ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Α.Ε.(Αλαφούζος) και ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ Α.Ε».


Αφήστε ένα σχόλιο