Γενικά

O… άντρας της Δημητρίου από τη γνωστή διαφήμιση ποζάρει γυμνός!

Frontpages32

Κρατώντας ένα κόκκινο αβγό, το σήμα κατατεθέν της διαφήμισης που τον έκανε γνωστό στο πανελλήνιο, ο Γιώργος Καβακάκης, ποζάρει ολόγυμνος στο περιοδικό Down Town Κύπρου.

Ο συμπρωταγωνιστής της Άντζελας Δημητρίου στο σποτ που έγινε viral και προκάλεσε σάλο για τη φράση που ακούγεται σε αυτό «Χτύπα σαν άντρας», έκανε την πιο σέξι φωτογράφιση της καριέρας του.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για την διαφήμιση και τόνισε ότι τον ενοχλεί το γεγονός ότι έγινε γνωστός μέσα από αυτή, έπειτα από δέκα χρόνια στις πασαρέλες. «Με έχει ενοχλήσει το γεγονός ότι, έπειτα από τόσα χρόνια καριέρας, έχοντας μάλιστα κάνει παγκόσμιες καμπάνιες αρώματος και πολύ σημαντικές δουλειές, η αναγνώριση ήρθε με κάτι πιο μικρό σε εμβέλεια δουλειάς», τόνισε ο Γιώργος Καβακάκης.

Φανταζόταν τον ντόρο που θα προκαλούσε; «Δεν είχα καταλάβει πόσο μεγάλες διαστάσεις θα πάρει. Καταλάβαινα το κωμικό στοιχείο από την αρχή. Μάλιστα, είχα και μερικές ατάκες που κόπηκαν. Όπως και να ‘χει, όλη η διαφήμιση ήταν της Άντζελας!», απάντησε.

Εκείνος βρίσκει τη φράση «χτύπα σαν άνδρας!» σεξιστική; «Ούτε καν. Είδα όλες τις ακρότητες που γράφτηκαν στο διαδίκτυο. Προσωπικά, δεν έχω ακούσει τίποτα αρνητικό για την παρουσία μου στο διαφημιστικό. Ίσα-ίσα. Μέχρι στιγμής είναι όλα ήρεμα», είπε ο Γιώργος Καβακάκης.

Μιλώντας για την Άντζελα Δημητρίου, τόνισε: «Είναι φοβερή! Είναι ακριβώς όπως δείχνει. Είναι έξω καρδιά. Στην δουλειά ήταν πάρα πολύ συνεργάσιμη. Είχε έρθει πριν απ’ όλους στο γύρισμα! Ήταν όλη την ώρα ευχάριστη και χαμογελαστή». Τη βρίσκει ωραία γυναίκα; «Για την ηλικία της, ναι. Ακούστηκαν πολύ άσχημα σχόλια. Μακάρι όλες οι γυναίκες να είναι έτσι στην ηλικία της», απάντησε.

777

888

999

mad.tv


Αφήστε ένα σχόλιο