Γενικά

Ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ! Υπάρχει στα ράφια μας και όμως δεν τον γνωρίζουμε!

Frontpages


Δεν κοστίζει ούτε ένα ευρώ… Οι περισσότεροι το περιφρονούν και όμως είναι θαυματουργό…
Η μεγαλύτερη μελέτη που έχει διεξαχθεί ποτέ στην ιστορία σχετικά με τα συμπληρώματα σκόρδου πραγματοποιήθηκε από Κινέζους ερευνητές που συνεργάζονται με το Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου, ή NCI.

ΑΝ ΤΟ Σκόρδο Μπορεί ΝΑ μειώσει τις προκαρκινικές αλλοιώσεις ΤΟΥ στομάχου . Ήταν μια διπλή- μελέτη με πάνω από 3.000 ανθρώπους για τη μακρόχρονη κλινική έρευνα 7 ετών

Τα αποτελέσματα? Ο κίνδυνος καρκίνου μειώθηκε κατά 60% για τα άτομα με την υψηλότερη πρόσληψη allium που περιέχουν τα λαχανικά, συμπεριλαμβανομένων και το σκόρδο. Και αυτό μας φέρνει στο θρεπτικό θαύμα.
Το θαύμα θρεπτικών ουσιών της οικογένειας του γένους Allium

Το 1957, οι ερευνητές επωάζονται κύτταρα όγκου με σάρκωμα με μία ένωση σκόρδο, «Allinase και S-αιθυλο-L-κυστεΐνης σουλφοξείδιο,» στη συνέχεια έκαναν ένεση στα καρκινικά κύτταρα σε ποντικούς. Η ανάπτυξη του όγκου ΕΙΧΕ εντελώς σταματήσει, στην πραγματικότητα αντιστρέφεται, και τα ποντίκια επέζησαν 6 μήνες (που ζουν μόνο περίπου 2 χρόνια συνήθως).

Τα ποντίκια που δεν είχαν πάρει την ένωση έχασαν τη ζωή τους μέσα σε 2 μήνες!

Δεδομένου ότι το ανθρώπινο DNA είναι 99% το ίδιο όπως τα ποντίκια

Προετοιμασία και η συνέπεια είναι τα κλειδιά

Αν επιλέξετε να πάρετε το σκόρδο για τη θεραπεία, φροντίστε να το λιώσετε και αφήστε το να καθίσει για τουλάχιστον 15 λεπτά. Αυτό είναι ο χρόνος που απαιτείται για να απελευθερώσει το ένζυμο – allinase – που παράγει τις αντικαρκινικές ενώσεις. Ο Ιπποκράτης συνιστούσε το λιωμένο σκόρδο για τους ασθενείς του σε μεγάλες ποσότητες για να θεραπεύσει τον καρκίνο τους. Ήξερε τότε

πηγή:

press-news.gr