Γενικά Ελλάδα

Ομολόγησε επιτέλους ο αγγειοχειρουργός για 36χρονη: «Η Ντιάνα πέθανε στα…» Εξέλιξη σοκ

Ελλάδα


Ποια η ομολογία του αγγειοχειρουργού για τη δολοφονία της 36χρονης Ντιάνας;

Ομολόγησε ενώπιον της ανακρίτριας ο γιατρός που κατηγορείται για τη δολοφονία της 36χρονης μεσίτριας στη Θεσσαλονίκη.

Ξετυλίγεται σιγά – σιγά το κουβάρι της μυστηριώδους υπόθεσης του θανάτου της 36χρονης Ντιάνας κατά τη διάρκεια επέμβασης ρουτίνας στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Σχεδόν δύο μήνες από το θάνατό της, ο αγγειοχειρουργός που εμπλέκεται στην υπόθεση, ομολόγησε χθες, Τετάρτη (28/06) ενώπιον της ανακρίτριας πως η άτυχη 36χρονη, μητέρα τριών παιδιών, πέθανε στα χέρια του.

Ο κατηγορούμενος, αν και από την πρώτη στιγμή της σύλληψής του αρνούνταν με κάθε τρόπο οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση, έκανε στροφή 180 μοιρών στην υπερασπιστική του γραμμή και άλλαξε την αρχική του απολογία.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες από το dailythess.gr, παραδέχτηκε ότι η γυναίκα έχασε τη ζωή της κατά τη διάρκεια της επέμβασης που της έκανε ο ίδιος και απέδωσε το θάνατό της στο φάρμακο της αναισθησίας που της χορηγήθηκε.

Για να δικαιολογήσει το γεγονός πως στη συνέχεια πήρε το άψυχο σώμα της από το νοσοκομείο και με το αυτοκίνητό του το μετέφερε και το πέταξε σε χαράδρα στην περιοχή Παλιούρι Χαλκιδικής, όπου βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη, είπε πως το έκανε γιατί φοβήθηκε.

Υποστήριξε πως λειτούργησε υπό καθεστώς φόβου εξαιτίας του θανάτου της ασθενούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κατηγορούμενος τόσο ενώπιον των αστυνομικών αρχών όσο και στην αρχική του απολογία στην ανακρίτρια αρνούνταν ότι συναντήθηκε με τη γυναίκα πριν την εξαφάνισή της. Μετά την συμπληρωματική απολογία του ο γιατρός οδηγήθηκε και πάλι στις φυλακές.

 

Πηγή:

fimes.gr


Αφήστε ένα σχόλιο