Γενικά Ελλάδα

ΟΡΓΗ και ΘΛΙΨΗ για τη ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ του Κανάκη! (ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ)

ΕλλάδαPolice

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί ο 55χρονος από το Γεράκι που κατηγορείται για τη δολοφονία του 58χρονου Ανδρέα Κανάκη το απόγευμα της περασμένης Τρίτης στον οικισμό Mπιτζαριανό στο Καστέλλι του Δήμου Μινώα Ηρακλείου Κρήτης.

Υπενθυμίζεται ότι ο 55χρονος παραδόθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (23/03/2016) στον αστυνομικό διευθυντή Ηρακλείου ταξίαρχο, Κ. Λαγουδάκη και στο διοικητή της Ασφάλειας, κ. Βαρδάκη, συνοδευόμενος από το δικηγόρο του.

Μάλιστα, παρέδωσε στους αστυνομικούς και το όπλο του εγκλήματος.

Ο 55χρονος κατέθετε γι’ αρκετή ώρα στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, παραθέτοντας τη δική του εκδοχή για την άγρια δολοφονία.

Μεταξύ άλλων, φέρεται να ισχυρίζεται ότι απειλήθηκε η ζωή του τόσο από την παρουσία του θύματος όσο και των δυο νεαρών αυτοπτών μαρτύρων και αναγκάστηκε να πυροβολήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα οδηγηθεί και στον ιατροδικαστή για να εξεταστεί, καθώς υποστηρίζει πως δέχτηκε επίθεση από το θύμα και από άλλα δύο άτομα.

Ο Ανδρέας ήταν ένα κτηνοτρόφος, λιγομίλητος, εσωστρεφής, αλλά δεν είχε ποτέ πειράξει κανέναν.

Ο 58χρονος κτηνοτρόφος δεν είχε αποκτήσει δική του οικογένεια.

Όπως γράφει το cretalive.gr, μοναδικός στενός συγγενής ήταν η αδελφή του.

Υπό αυτό το πρίσμα, η Αστυνομία δεν ανησυχεί για το ενδεχόμενο «βεντέτας», που υπό άλλες οικογενειακές συνθήκες θα ήταν μία σοβαρή απειλή.

kanakhs

newsbomb.gr