Γενικά Ελλάδα

Ούτε ιερό, ούτε όσιο! Αδιαφορεί για τη γυναίκα που σκότωσε, αδιαφορεί για τα ορφανά του, αλλά τον νοιάζουν τα… (VIDEO)

Ελλάδαanthi2

Μπορεί ο 40χρονος συζυγοκτόνος της Κοζάνης, Τάσος Τσιουχάρας, ο οποίος ομολόγησε πως σκότωσε την 37χρονη σύζυγό του Ανθή Λινάρδου και μάνα των τριών του παιδιών του, να βγήκε με σκυμμένο το κεφάλιαπό την πολύωρη απολογία του, ωστόσο αυτό που έκανε εντύπωση είναι μια δήλωση-ΣΟΚ από τον δικηγόρο του Α. Κουλιούφα, ο οποίος είπε στους δημοσιογράφους πως ο κατηγορούμενος ανησυχεί για τα…  χωράφια του!

«Θέλει να δει τι θα γίνει με τα χωράφια που καλλιεργούσε … Λέει ότι αυτή τη στιγμή θα μείνουν χέρσα, γιατί ο πατέρας του δεν μπορεί να τα δουλέψει» δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισης του Τάσου Τσιουχάρα, ο οποίος σύμφωνα με τον δικηγόρο του, εμφανίστηκε ψύχραιμος και σοβαρός στον ανακριτή και τον εισαγγελέα.

«Δεν ήταν συντετριμμένος,  ήταν σοβαρός και σταθερός στην τρίωρη απολογία του… Δήλωσε μετανιωμένος, καθώς έχει καταλάβει τι έχει κάνει, είναι απόλυτα συνειδητοποιημένος. Μίλησε για έγκλημα πάθους, εν βρασμώ ψυχής» πρόσθεσε ο κ. Κουλιούφας, τονίζοντας ότι ακόμη δεν είναι γνωστό σε ποιες φυλακές θα οδηγηθεί την Δευτέρα ο συζυγοκτόνος.

«Καλώς ή κακώς εισαγγελέας και ανακριτής επέμειναν στην ίδια κατηγορία πως πρόκειται δηλαδή για …ανθρωποκτονία από πρόθεση. Στην απολογία εκτέθηκαν όλες οι λεπτομέρειες του δράματος» εξήγησε ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, τονίζοντας πάντως πως «αυτό που μας ενδιαφέρει τώρα είναι να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας όλοι και να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε μακριά από όλη αυτή την… φασαρία τα παιδιά, που δεν μας φταίνε σε τίποτα».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, του Τάσου Τσιουχάρα, «από τα αποδεικτικά στοιχεία φαίνεται ότι ο κατηγορούμενος δεν είχε στο μυαλό του να σκοτώσει την σύζυγο του μέχρι εκείνη τη δεδομένη στιγμή. Είναι υποχρέωση της υπεράσπισης να συλλέξει στοιχεία για να διαλευκάνει την υπόθεση για τις συνθήκες και την ψυχική κατάσταση του δράστη. Ξεκινάει ένας δικαστικός αγώνας που συλλέγονται ακόμη στοιχεία και πληροφορίες».