Γενικά Ελλάδα

ΠΑΓΩΣΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗNIO – ΝΕΚΡΟΣ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

Ελλάδα


Φτωχότερη η ραδιοφωνική οικογένεια του ΑΘΗΝΑ 9.84

Δυστυχώς σε ηλικία 65 ετών έφυγε από τη ζωή ο πασίγνωστος δημοσιογράφος, πολύτιμος συνεργάτης τα τελευταία χρόνια στα μικρόφωνα του ΑΘΗΝΑ 9.84, ο οποίος πέθανε από γαστρορραγία.

Ο Βαγγέλης Καργούσης γεννήθηκε το 1951 στη Θεσσαλονίκη και ήταν απόφοιτος του Πειραματικού Σχολείου Θεσσαλονίκης. Σπούδασε νομικά στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Ήταν από τους σημαντικότερους συντελεστές του αντιδικτατορικού φοιτητικού κινήματος στη Θεσσαλονίκη, όπου ίδρυσε στη διάρκεια της δικτατορίας κινηματογραφική λέσχη, την οποία έκλεισε η χούντα.

Ανακοίνωση ΑΘΗΝΑ 9.84
«Ο AΘΗΝΑ 9.84 εκφράζει την βαθειά του θλίψη για την απώλεια του Βαγγέλη Καργούδη, ενός πολύτιμου συνεργάτη του σταθμού που έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σάββατο. Ο Δημοτικός σταθμός της πόλης αισθάνεται φτωχότερος από την μεγάλη αυτή απώλεια ενός ανθρώπου που συνδέθηκε με σημαντικούς κοινωνικούς αγώνες σε κρίσιμες για την χώρα στιγμές… Συλλυπητήρια στους οικείους του».

Ανακοίνωση Δήμου Αθηναίων
«Ο δήμος Αθηναίων εκφράζει την οδύνη του για τον θάνατο του Βαγγέλη Καργούδη, επί σειρά ετών συνεργάτη του ραδιοφωνικού σταθμού «Αθήνα 9.84». Ο Βαγγέλης Καργούδης υπήρξε ένας συνεπής αγωνιστής των δημοκρατικών ιδεωδών και λάτρης των Γραμμάτων. Ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του».

Ανακοίνωση Ευ. Βενιζέλου
«Αποχαιρετώ με βαθιά λύπη τον Βαγγέλη Καργούδη, έναν λαμπρό εκπρόσωπο της γενιάς του, έναν άνθρωπο γεμάτο καλά αισθήματα παρά τις αντιξοότητες που αντιμετώπισε στη ζωή του. Έναν διανοούμενο των λεπτών αποχρώσεων. Έναν γνήσιο δημοκράτη που επέδειξε την ευαισθησία του επί του πεδίου. Κρίμα που έφυγε τόσο ξαφνικά και τόσο νωρίς. Εύχομαι κουράγιο στην αγαπημένη του αδελφή Ουρανία και στην σύντροφό του Ρηγούλα», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Ευάγγελος Βενιζέλος….

Πηγή:

olagossip.gr


Αφήστε ένα σχόλιο