Γενικά Ελλάδα

ΠΑΝΙΚΟΣ και ΔΙΑΣΠΑΣΗ: ΠΛΑΚΩΘΗΚΑΝ μεταξύ τους οι αγρότες! ΔΕΙΤΕ τον ΧΑΜΟ που έγινε LIVE (VIDEO)

Ελλάδα5b2a0651a09f28529980abae2ef24c0a

Εικόνα ρήγματος μεταξύ των αγροτών παρουσιάστηκε σε ζωντανή μετάδοση από την τηλεοπτική εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο E tv. Οι αγρότες στα μπλόκα των Τεμπών και του Κάστρου ήρθαν σε αντιπαράθεση στο αέρα της εκπομπής, με καταγγελίες μάλιστα για «εντεταλμένη υπηρεσία»!
Όλα ξεκίνησαν όταν ο κύριος Βαρδούλης, που βρίσκεται στο μπλόκο των αγροτών στα Τέμπη, μίλησε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή, έχοντας δίπλα του τον Κώστα Χαρδαβέλα.Ξεκαθάρισε, λοιπόν, ότι οι αγρότες από τα Τέμπη διαχωρίζουν τη θέση τους από το μπλόκο του Κάστρου!

Σοβαρές καταγγελίες και διάσπαση!
Πιο συγκεκριμένα, ο κύριος Βαρδούλης, εκπρόσωπος της Συντονιστικής Επιτροπής των Τεμπών,τόνισε στον Νίκο Ευαγγελάτο πως πήγε το μεσημέρι στη Σίνδο και είδε ανθρώπους που δεν είναι αγρότες! Κατονόμασε μάλιστα, αναφέροντας τα ονόματα των κ. Παναγή και Γκότια. Ακόμη τόνισε πως είδε ανθρώπους που είχαν φωτοβολταϊκά και δεν είναι αγρότες. Αποκάλυψε μάλιστα πως οι αγρότες των Τεμπών συντονίζονται με τα μπλόκα από τα Μάλγαρα, τη Χαλκηδόνα, την Πέλλα και την Ηλεία, σηματοδοτώντας έτσι την ρήξη μεταξύ των αγροτών!

Η απάντηση από το μπλόκο του Κάστρου ήταν άμεση. Και πάλι σε ζωντανή σύνδεση, η εκπομπή Live News έδωσε βήμα στους εκπροσώπους της Συντονιστικής Επιτροπής στο Κάστρο, οι οποίο εξαπέλυσαν σφοδρή επίθεση εναντίον του κυρίου Βαρδούλη! Συγκεκριμένα τόνισαν πως «όλη η Ελλάδα είναι μία γροθιά», υπογραμμίζοντας πως έχει βγει κοινό ανακοινωθέν από όλους τους αγρότες, την οποία υπέγραψαν και εκείνοι των Τεμπών!

Ωστόσο οι καταγγελίες έγιναν στην συνέχεια ακόμη σοβαρότερες. Ο κύριος Τουρκοχωρίτης, εκπροσοπώντας τους αγρότες του Κάστρου, είπε για τον κύριο Βαρδούλη: «Ο κύριος Βαρδούλης δεν ήταν στη συνέλευση. Εκτελεί εντεταλμένη υπηρεσία για να διασπάσει το κίνημα των αγροτών. Υπάρχει κοινό ανακοινωθέν. Ο κύριος αυτός δεν ήταν στην συνδιάσκεψη. Βγαίνει ένας τυχάρπαστος και προσπαθεί να διασπάσει το αγροτικό κίνημα; Δεν υπάρχει αυτό».

Ακολούθως, ο κύριος Τουρκοχωρίτης ρωτήθηκε αν έχουν επαφή με τα Τέμπη, απαντώντας: «Το μπλόκο των Τεμπών ήταν στην συνέλευση και υπέγραψε το κοινό ανακοινωθέν. Ψεύδεται ασυστόλως, να μας πει με ποιον μίλησε από το Κάστρο. Εγώ ήμουν εκεί και δεν μίλησε με κανέναν».

Τετ α τετ των δύο στον αέρα!
Αμέσως μετά, ο κύριος Βαρδούλης από τα Τέμπη μίλησε ξανά ζωντανά, ανοίγοντας διάλογο με τον κύριο Τουρκοχωρίτη από το Κάστρο!

Όλοι οι διάλογοι:

Βαρδούλης: «Είναι ψέματα. Αυτή τη στιγμή κάνει ανακοίνωση ο πρόεδρος της Συντονιστικής και λέει αυτά τα πράγματα. Το μπλόκο των Τεμπών αποχώρησε από τη συνεδρίαση γιατί δεν τηρήθηκε απολύτως τίποτα από την διαδικασία».

Τουρκοχωρίτης: «Με ποιον μιλήσατε από το Κάστρο;»

Βαρδούλης: «Εγώ συγκεκριμένα δεν μίλησα, ήταν άλλα παιδιά. Δεν ήμουν εγώ πάνω στη Θεσσαλονίκη».

Τουρκοχωρίτης: «Εκτελεί εντεταλμένη υπηρεσία. Χωρίς ονόματα είναι συκοφαντία».

Βαρδούλης: «Εγώ δεν ήμουν παρών, δεν τα είχα γραμμένα και τώρα γίνονται οι ανακοινώσεις».

Τουρκοχωρίτης: «Είναι κοινός συκοφάντης!».

Δείτε το βίντεο με την κόντρα που μεταδόθηκε ζωντανά