Γενικά Ελλάδα

ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΕΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ: ΑΔΕΣΠΟΤΗ ΣΦΑΙΡΑ πέρασε ΞΥΣΤΑ από το ΚΕΦΑΛΙ του ενώ κοιμόταν!

Ελλάδα


Νέο περιστατικό πυροβολισμών στο Μενίδι με παρ’ολίγον θύμα ένα παιδί. Ο πυροβολισμός σημειώθηκε στις 3 τα ξημερώματα και η σφαίρα έπεσε πάνω στην κρεβατοκάμαρα του παιδιού της οικογένειας Παυλίδη.

Ο κ.Παυλίδης περιγράφοντας το περιστατικό στην πρωϊνή εκπομπή του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Παπαδάκη, είπε ότι ενώ η οικογένεια κοιμόταν άκουσαν έναν θόρυβο και αναστατώθηκαν.

 

Πηγαίνοντας στο δωμάτιο του παιδιού, είδαν ότι ήταν γεμάτο με σημάδια από τη σφαίρα, η οποία είχε διαπεράσει το παντζούρι, είχε τρυπήσει μία φωτογραφία, πέρασε μόλις λίγα εκατοστά πάνω από το κεφάλι του παιδιού και αφού χτύπησε στον τοίχο και στην ντουλάπα, διαλύθηκε.

Ο κάλυκας δεν εντοπίστηκε ποτέ, ενώ ο κ.Παυλίδης θεωρεί ότι επρόκειτο για ευθεία βολή, λόγω της δυναμικής που είχε.

Η πρώτη αντίδρασή του ήταν να καλέσει την Αστυνομία. «Σε πέντε λεπτά είχα επτά αστυνομικούς στο δωμάτιό μου», σημειώνει ο ίδιος και διερωτάται, «έπρεπε να χαθεί μια ζωή για να κινητοποιηθεί η αστυνομία;».

Συμπληρώνει παράλληλα ότι, «η αστυνομία είναι πάντα εδώ», αναφέροντας πως από τον άδικο θάνατο του μικρού Μάριου κι έπειτα, η αστυνόμευση στην περιοχή έχει βελτιωθεί.

Αναφερόμενος στους Ρομά της περιοχής, τόνισε πως «δεν είναι όλοι το ίδιο, υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν, πολεμάνε για να επιβιώσουν».


Αφήστε ένα σχόλιο