Γενικά Παράξενα

Παραγγέλνετε Μπριζόλα όταν Βγαίνετε για Φαγητό; Μετά από αυτό το Βίντεο, θα το Ξανασκεφτείτε.

Παράξενα


Αλλά ένας χρήστης του Youtube μας έδειξε μια απάτη που κάνουν κάποια εστιατόρια στην Αμερική εδώ και χρόνια, και μας βάζει σε σκέψεις για το τι πραγματικά τρώμε έξω.

Στο βίντεο ένας χασάπης αναπαριστά πώς τα κομμάτια του κρέατος πιέζονται μαζί και κολλούνται με τη χρήση μιας «κόλλας κρέατος», και στη συνέχεια μπορεί να πωληθεί ως φιλέτο. Για να φτιάξει την κόλλα για το κρέας, αναμιγνύει τρανσγλουταμινάση, το οποίο είναι ένα φυτικό ένζυμο, με κομμάτια κρέατος. Τα τυλίγει όλα μαζί σε μια πλαστική μεμβράνη για να πάρει το σχήμα ενός ρολού.

Τα εστιατόρια χρησιμοποιούν αυτή την τεχνική, για να πουλήσουν στους πελάτες φτηνά κομμάτια κρέατος, αντί για υψηλής ποιότητας μπριζόλες. Στη συνέχεια, άφησε τα κομμάτια κρέατος να παραμείνουν στο ψυγείο για όλο το βράδυ, και την επόμενη μέρα έκοψε μία φέτα από το ρολό.

“Νομίζω ότι φαίνεται αρκετά πειστικό,” δήλωσε ο χασάπης που αναδημιούργησε το «φιλέτο», ρίχνοντας λίγο φως στην εξαπάτηση που γίνεται στο χώρο της εστίασης. “Το άσχημο είναι ότι θέλουν να περάσουν μερικά κομμάτια κρέατος κολλημένα μαζί για μπριζόλα ή φιλέτο, με σκοπό το κέρδος.”

Ποια είναι η γνώμη σας για αυτό το τέχνασμα; Πιστεύετε ότι κάποια εστιατόρια την εφαρμόζουν; Αφήστε μας τα σχόλιά σας και μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τους φίλους σας.

https://www.youtube.com/watch?v=dsuWsTfOJac

Πηγή:

olagossip.gr


Αφήστε ένα σχόλιο