Γενικά

Παραίτηση Τσίπρα ζητεί η ΝΔ

Ελλάδα Πολιτικήtsipras

Η υποβολή της παραίτησής του είναι και η μοναδική υπηρεσία που μπορεί να προσφέρει ο Αλέξης Τσίπρας στη χώρα, αναφέρει η ΝΔ, σχολιάζοντας άρθρο του πρωθυπουργού στην Εφημερίδα των Συντακτών.

«Ο κ. Τσίπρας ξεπερνά κάθε όριο θράσους και ψέματος. Είναι ο πολιτικός που εξαπάτησε τον ελληνικό λαό, ιδιαίτερα τη μεσαία τάξη και τους πιο αδύναμους. Είναι αποκλειστικά υπεύθυνος γιατί  φόρτωσε την Ελλάδα με ένα τρίτο, αχρείαστο μνημόνιο προκαλώντας βαριές απώλειες στην οικονομία και την κοινωνία. Και τώρα αντί να αξιοποιήσει την υπεύθυνη στάση της Νέας Δημοκρατίας με τις θετικές προτάσεις της για τη μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων και την προώθηση σε όλα τα επίπεδα των εθνικών στόχων, προσπαθεί να κάνει το μαύρο άσπρο» τονίζει στην ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση.

Και καταλήγει: «Εφόσον δεν μπορεί να αποτρέψει το τέταρτο μνημόνιο, ας φύγει επιτέλους από την κυβερνητική εξουσία. Ας πάψει να φορτώνει τις δικές του τραγικές ευθύνες στην αντιπολίτευση. Η μόνη  υπηρεσία που έχει να προσφέρει στη χώρα είναι η παραίτησή του».


Αφήστε ένα σχόλιο