Γενικά Ελλάδα

Πόση ώρα αντέχει κάθε λαός στο… κρεβάτι; Oι αποδόσεις των Ελλήνων!

Ελλάδα


Η συγκεκριμένη έρευνα αποδεικνύεται ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα για τους Έλληνες, μιας και αποδεικνύει ότι ο όρος «Greek lover» δεν «γεννήθηκε» τυχαία.

Πρωταθλητές αναδεικνύονται οι Μεξικανοί, οι οποίοι φαίνεται πως αφιερώνουν στο σεξ κατά μέσο όρο 45 λεπτά κάθε φορά, εκ των οποίων τα μισά αφιερώνονται στα προκαταρκτικά.

Όπως διαβάζουμε στο iatropedia.gr, ακολουθούν οι Ελβετοί, με 42 λεπτά (18,5 προκαταρκτικών και 17,6 λεπτά συνουσίας), ενώ έπονται με ένα λεπτό λιγότερο οι Έλληνες και ακολουθούν οι Ιταλοί και οι Βραζιλιάνοι.

Οι Έλληνες, λοιπόν, όπως προκύπτει από την έρευνα, αφιερώνουν κατά μέσο όρο 18,5 λεπτά στα προκαταρκτικά και 22,3 λεπτά στα… υπόλοιπα, χρόνος που σε ό,τι αφορά τη διάρκεια της καθεαυτής σεξουαλικής πράξης είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος στην έρευνα!

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, οι Βραζιλιάνοι επιδίδονται για 19,5 λεπτά στα προκαταρκτικά και 21,4 λεπτά στη συνυσία, ενώ οι Ιταλοί επιτυγχάνουν την απόλυτη ισορροπία με 20,4 σε κάθε σεξουαλική φάση.

Στις τελευταίες θέσεις βρίσκονται οι Ισπανοί με 34 λεπτά, οι Γάλλοι και οι Ινδοί με 33 λεπτά και οι Ταϊλανδοί με 29 λεπτά (12,3 και 16,6 αντίστοιχα).


Αφήστε ένα σχόλιο