Γενικά Ελλάδα

ΠΟΣΟ ΚΡΙΜΑ: Η στιγμή που ο ΥΠΑΤΙΟΣ είδε το ΦΕΡΕΤΡΟ της γυναίκας και του μωρού του

Ελλάδα


Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο το δράμα των οικογενειών που έχασαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα στο φρικτό τροχαίο της Αθηνών – Λαμίας. Δραματικές στιγμές, σπαραγμός και ένα μεγάλο γιατί από τους συγγενείς και φίλους της οικογένειας Πατμάνογλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες και όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, μαζί θα θαφτούν η 33χρονη Αποστολία και ο 3χρονος γιος της Πέτρος, που έχασαν τη ζωή τους στο σοκαριστικό τροχαίο!

Η νεκρώσιμος ακολουθία των δύο θυμάτων πραγματοποιείται τώρα στην Πτολεμαΐδα με συγγενείς φίλους, αλλά και άλλους ανθρώπους που δεν γνώριζαν την οικογένεια να βρίσκονται εκεί για να πουν το τελευταίο αντίο στην άτυχη μητέρα και το μωρό της καθώς και να συμπαρασταθούν στον τραγικό πατέρα!Ο Υπάτιος Πατμάνογλου, ενώ τις προηγούμενες μέρες έδειχνε δυνατός, η σημερινή του εικόνα είναι εντελώς διαφορετική καθώς ο ίδιος σύμφωνα με πληροφορίες κατέρρευσε μόλις αντίκρισε το φέρετρο με την γυναίκα του και το παιδί του! Φαίνεται πως η ψυχραιμία του έχει εξαντληθεί! Δείτε τις πρώτες εικόνες στο παρακάτω βίντεο: