Γενικά Ελλάδα

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ-ΣΟΚ για τις επόμενες ώρες: «Προσοχή θα ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΝ οι παρακάτω περιοχές»

Ελλάδα






Σε χαμηλό «βόμβα» τείνει να εξελιχθεί το αρκετά καλά οργανωμένα βαρομετρικό χαμηλό από την….

βόρεια Ευρώπη το οποίο, όλα δείχνουν πως τα επόμενα 24ωρο θα κινηθεί προς τα Βαλκάνια και την Ελλάδα δίνοντας ισχυρές καταιγίδες και κεραυνούς με σημαντική πτώση της θερμοκρασίας.

Το χαμηλό βαρομετρικό που φαίνεται να δημιουργείται, δυστυχώς με τα τελευταίας μας προγνωστικά στοιχεία, φαίνεται να μη γίνεται έντονα αντιληπτό από τα μοντέλα πρόβλεψης καιρού, με αποτέλεσμα να μην έχουμε πλήρη εικόνα για το πόσο θα διαρκέσει αυτή η μεγάλη κακοκαιρία αλλά κυρίως για το που θα χτυπήσουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Βάση πάντα αναλυτικών προγνωστικών στοιχείων των μετεωρολόγων, από το απόγευμα της Δευτέρας 22 Αυγούστου, θα επέλθει ξαφνική επιδείνωση του καιρού σε περιοχές της Θράκης, της Μακεδονίας και της Ηπείρου ενώ τα ξημερώματα της Τρίτης 23 Αυγούστου τα φαινόμενα θα γίνουν ακόμα πιο έντονα φτάνοντας ως και σε περιοχές της Θεσσαλίας.

Επίσης, την Τρίτη και ιδιαίτερα την Τετάρτη και τη Πέμπτη, ακραία φαινόμενα θα σημειωθούν και στο Ιόνιο πέλαγος, την Θεσσαλία, την Στερεά Ελλάδα και την Πελοπόννησο, ενώ θα βρέξει και σε νησιά των Κυκλάδων και σε περιοχές της Κρήτης μετά από πολύ καιρό. Η κακοκαιρία θα διαρκέσει πιθανότατα από το απόγευμα της Δευτέρας 22 Αυγούστου μέχρι και τη Πέμπτη 25 Αυγούστου. Βροχές θα δεχτεί και η Αθήνα αλλά και η Θεσσαλονίκη…

Πηγή:

vip-news.gr






Αφήστε ένα σχόλιο