Γενικά Ελλάδα

Προσοχή Επίδοξος Βιαστής! Αυτή Είναι Η Ανάρτηση που Προειδοποιούσε για Τον Βιαστή στη Δάφνη!

Ελλάδα


Ερωτήματα προκαλεί μια αγγελία που είχε δημοσιευτεί στο ίντερνετ και πιθανόν να συνδέεται με τον 52χρονο δράστη του αποτρόπαιου εγκλήματος στη Δάφνη.

Η αγγελία, στο

σάιτ αγγελιών, είχε πρώτη ανάρτηση το Μάρτιο του 2015 ενώ αναδημοσιεύτηκε το Νοέμβριο του 2016.Όπως μπορείτε να δείτε στην αγγελία, αναζητείται μια κυρία ως οικιακή βοηθός για “περιποίηση τυφλής κοπέλας”. Τα στοιχεία της αγγελίας (περιοχή κλπ) ταιριάζουν με το σπίτι της φρίκης στη Δάφνη.

Να σημειωθεί ότι σε ενημερωτική ιστοσελίδα για θέματα αναζήτησης εργασίας, υπάρχει από το Δεκέμβριο του 2016 ανάρτηση ενός θέματος ένα ποστ όπου ανέφερε την ύπαρξη της ύποπτης και επικίνδυνης αγγελίας.

Την υπόθεση περιπλέκει και μια ανάρτηση στο Facebook που η αστυνομία έχει βάλει στο μικροσκόπιο και ερευνά αν η χρήστης που την έκανε, φωτογραφίζει τον 52χρονο δράστη της Δάφνης.

Η χρήστης του Facebook σε ανάρτησή της τον Δεκέμβριο του 2016 προειδοποιεί για “επίδοξο βιαστή”. Η χρήστης αναφέρει ότι ενώ αναζητούσε δουλειά, βρήκε μια αγγελία σε σάιτ στο ίντερνετ. Όταν κάλεσε στο τηλέφωνο της αγγελίας, της απάντησε ένας άνδρας περίπου 50 ετών, που ταιριάζει πολύ στην περιγραφή με τον δράστη της Δάφνης.

Η αγγελία αναζητούσε νεαρή κοπέλα ως οικιακή βοηθό ενώ ο 50χρονος συστήθηκε ως ξάδελφος της ενδιαφερόμενης για την οικιακή βοηθό.

Η αστυνομία ερευνά τώρα αν τυχόν υπάρχουν και άλλα θύματα του 52χρονου ή άλλες απόπειρες για ανάλογη επίθεση.

Διαβάστε όλη την ανάρτηση της κοπέλας στο Facebook

Πηγή:

farsabook.com