Γενικά Ελλάδα

Προσοχή: Πήγαν πάλι να αρπάξουν 13χρονο μαθητή

Ελλάδαschool

Ένα ακόμη περιστατικό απόπειρας απαγωγής ενός 13χρονου αγοριού – μαθητή, αυτή τη φορά του 3ου Γυμνασίου Αργυρούπολης έχει σημάνει συναγερμό σε γονείς και εκπαιδευτικούς, ενώ σε επιφυλακή βρίσκεται και η αστυνομία.

Μάλιστα για το θέμα μοιράστηκε και ανακοίνωση από το σχολείο προς τους γονείς ώστε να είναι όλοι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν, πριν λίγες μέρες, ένα λευκό βαν με φιμέ τζάμια πλησίασε τον μαθητή και μια ηλικιωμένη που καθόταν στη θέση του συνοδηγού, βγήκε και άρχισε να κάνει του κάνει ερωτήσεις.

Ο 13χρονος κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά και προσπάθησε να φύγει. Η γυναίκα τον έπιασε από το λαιμό και προσπάθησε να τον βάλει στο βαν αλλά το παιδί την έριξε κάτω με μια αγκωνιά και κατάφερε να ξεφύγει και να καταφύγει σε κατάστημα.

Όπως ήταν φυσικό αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία όμως οι επίδοξοι απαγωγείς είχαν εξαφανιστεί.

Το σχολείο αντιδρώντας άμεσα εξέδωσε ανακοίνωση την οποία μοίρασε σε όλους τους γονείς και στην οποία αναφέρει τα εξής: «Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σήμερα το πρωί, άγνωστοι που επέβαιναν σε λευκό βαν, προσπάθησαν να προσεγγίσουν μαθητή μας με σκοπό να τους ακολουθήσει. Παρακαλούμε όπως ενημερώσετε ξανά τα παιδιά σας για τον τρόπο αντιμετώπισης τέτοιων περιστατικών. Το περιστατικό γνωστοποιήθηκε στην Ασφάλεια Αργυρούπολης η οποία έθεσε το σχολείο υπό επιτήρηση»!

Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν θα πρέπει οι γονείς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί ενώ να εφιστούν την προσοχή και στα παιδιά τους, τονίζοντάς τους ότι δεν θα πρέπει να εμπιστεύονται οποιονδήποτε τα πλησιάσει και κάθε στιγμή της ημέρας!

Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση που μοιράστηκε στο σχολείο:

 

 

athensmagazine.gr


Αφήστε ένα σχόλιο