Γενικά Παράξενα

Ψυχολόγοι εξηγούν τι σημαίνουν τα 9 πιο κοινά όνειρα που βλέπουμε!

Παράξεναdream

Πάντα όταν έβλεπα όνειρο ήθελα να μάθω την ερμηνεία του γιατί πίστευα ότι υπάρχει κάτι πέρα από αυτό, μετά κατέληξα στο συμπέρασμα ότι ευθύνεται το υποσυνείδητό μας για τα όνειρα που βλέπουμε ή μήπως όχι;!

Σε συνδυασμό με το The Independent, ο ψυχολόγος Ian Wallace (ο οποίος έχει ερμηνεύσει πάνω από 150.000 όνειρα κατά τη διάρκεια  των περισσότερων από 30 χρόνια πρακτικής) κατέληξε σε μια λίστα με τους εννέα πιο κοινούς τύπους των ονείρων, και τι πραγματικά σημαίνουν.

1. Η πτώση
Όλοι έχουμε ονειρευτεί κάτι τέτοιο αι είναι αρκετά τρομακτικό. Η αίσθηση της πτώσης πιστεύεται ότι σημαίνει ότι ασφυκτιούμε σε μία συγκεκριμένη κατάσταση και θα πρέπει να την αφήσουμε.

1

2. Εξερεύνηση ενός εγκαταλελειμμένου δωματίου.

Όταν στον ύπνο μας βλέπουμε κάτι τέτοιο εννοείται ότι πρέπει να ανακαλύψουμε ένα κρυμμένο ταλέντο μας!

2

3. Πάτε απροετοίμαστοι στις εξετάσεις.

Αυτό υποδηλώνει ότι είμαστε αυστηροί κριτές του εαυτού μας, αλλά ο Ian Wallace λέει ότι δεν πρέπει. Να είμαστε σίγουροι και να υποστηρίξουμε την ικανότητά μας για να πετύχουμε, διαφορετικά θα βλέπουμε συνέχεια τέτοιους εφιάλτες.

3


4. Ρήψη.
Η ρήψη στα όνειρα συμβολίζει ότι είμαστε ελεύθεροι και απελευθερωμένοι, συνήθως επειδή έχουμε καταφέρει να κάνουμε μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή ή έχουμε μία μεγάλη ευθύνη.

4

5. Nα βρισκόμαστε σε όχημα που είναι εκτός ελέγχου.

Αυτή η αίσθηση του να είσαι «εκτός ελέγχου» σημαίνει ουσιαστικά ότι δεν νομίζετε ότι έχετε αρκετό έλεγχο δρόμο σας προς την επιτυχία.

5

 

6. Το να είμαστε τσίτσιδοι δημόσια.

Ένα τέτοιο όνειρο υποδηλώνει ότι αισθανόμαστε ευάλωτοι και εκτεθειμένοι (κυριολεκτικά και μεταφορικά), και για να μην νιώθουμε έτσι θα πρέπει να αισθανθούμε λίγο πιο σίγουροι για τη δική μας ικανότητα.

 

7. Δεν μπορούμε να βρούμε τουαλέτα.

Αυτό εκφράζει ότι υπάρχει ένα ζήτημα στην καθημερινή ζωή σας που σας είναι  δύσκολο να εκφράσετε τις δικές σας ανάγκες.

7

8. Να μας πέφτουν τα δόντια.

Δόντια, στην περίπτωση αυτή, συμβολίζουν την εμπιστοσύνη σας, έτσι αυτό σημαίνει ότι είναι αποδυναμωμένες στο ξύπνημα της ζωής. Εν ολίγοις, τόνωση του εγώ σας, εάν θέλετε να σταματήσετε το όνειρο-να χάσει τα δόντια σας.

 

9. Να νιώθουμε κυνηγημένοι.

Σημαίνει πως δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε μία κατάσταση γιατί δεν ξέρουμε πως, αν θέλουμε να το αλλάξουμε πρέπει να μην φοβόμαστε να μιλάμε!

alexiptoto.com

 

 
Αφήστε ένα σχόλιο