Γενικά Ελλάδα

«Ραγίζει καρδιές» το μήνυμα της συζύγου του Νίκου Νικολόπουλου

ΕλλάδαNIKOLOPOULOS

«Εφιάλτης το παιδί σου δεμένο σε κάγκελα»

Πανελλήνια συγκίνηση για την περιπέτεια της 16χρονης Νίκης, κόρης του βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου, που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση έπειτα από ανακοπή καρδιάς.AdTech Ad

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Νίκη Νικολοπούλου αισθάνθηκε αδιαθεσία το βράδυ του Σαββάτου και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε πως είχε υποστεί πνευμονικό οίδημα, εγκεφαλικό και ανακοπή καρδιάς.

Η μητέρα της με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook εκφράζει τα αμέτρητα συναισθήματα που την κατακλύζουν αυτές τις δύσκολες ώρες.

Οργή, θλίψη, αλλά και ανθρωπιάς. Κι αυτό διότι με την ανάρτησή της αυτή αφήνει να εννοηθεί πως η οικογένεια προτίθεται να δωρίσει τα όργανα της 16χρονης Νίκης.

Το συγκλονιστικό μήνυμα της μάνας:

«Όταν ένα αυτιστικό παιδί γεννιέται σε ένα «αυτιστικό» κράτος το μόνο όνειρο που μπορούν να κάνουν οι γονείς του, η οικογένεια του, είναι να ζήσει με αξιοπρέπεια και ποιότητα ζωής και ακόμα περισσότερο όταν αυτοί θα έχουν φύγει ή θα είναι ανήμποροι να το διαχειριστούν. Η εικόνα εφιάλτης είναι αυτή του παιδιού σου δεμένου σε κάγκελα. Δεν υπάρχει λοιπόν τίποτα ηρωικό στο να θες (εάν μπορέσεις ) να βοηθήσεις όσους ανθρώπους γίνεται να βελτιώσουν την ζωή τους και να ζήσουν υγιείς κι ευτυχισμένοι. Δεν είναι ηρωισμός, δεν είναι καλοσύνη. Είναι απλά η συνέχεια αυτού του δρόμου που ξεκινήσαμε στις 3/3/2000 χέρι – χέρι με την Νίκη. Λίγοι την καταλάβαιναν αλλά όσοι μπορούσαμε ξέρουμε τι θέλει να μας πει αυτή την ώρα».

Δείτε την ανάρτηση της μητέρας της μικρής Νίκης Νικολοπούλου:

1

 


Αφήστε ένα σχόλιο