Γενικά

Realme 5i… είναι μήπως ο “Φονιάς” το Xiaomi Mi A3 στην μικρή VFM Κατηγορία??? Δικό σας με 125€!!!

Έχω την εντύπωση πως ή Realme ήρθε για να μείνει και να ταράξει αρκετά τα νερά της αγοράς των κινητών τηλεφώνων αλλά και να ταράξει πολλούς πιστούς Funs άλλων εταιριών…. H REALME του ομίλου BBK (κατασκευαστή της ONE PLUS) και θυγατρική της OPPO και μέσα στους 3 μεγαλύτερους κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων παγκοσμίως. Εδώ τα πράγματα…


Έχω την εντύπωση πως ή Realme ήρθε για να μείνει και να ταράξει αρκετά τα νερά της αγοράς των κινητών τηλεφώνων αλλά και να ταράξει πολλούς πιστούς Funs άλλων εταιριών….

H REALME του ομίλου BBK (κατασκευαστή της ONE PLUS) και θυγατρική της OPPO και μέσα στους 3 μεγαλύτερους κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων παγκοσμίως.

Εδώ τα πράγματα δεν είναι τυχαία……

Realme 5i Global Version 6.5 inch HD+ 5000mAh Android 9.0 12MP AI Quad Rear Cameras 3-Card Shot 4GB RAM 64GB ROM Snapdragon 665 AIE Octa Core 4G Smartphone σετιμή;;; 130,75€ κομπλέμε τα μεταφορικά, από το Banggood (preorder) μεκουπόνιBGRM5Iκαι με ασφαλή μέθοδο αποστολήςΧΩΡΙΣ ΤΕΛΩΝΕΙΟPriority direct mail.

LINK:http://bit.ly/39F8LrO

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετεLike & Shareτην σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στοκανάλι μας στο Telegram. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Και φυσικά ΔΕΝ ξεχνάτε να επισκεφτείτε και το κανάλι μας στο


Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή (Live URL) τοiTechNews.gr.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιοHOTπροσφορές της ημέρας  καιακόμη περισσότερες στο κανάλι μου στοTelegramκαι κάντεLike & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στοMessengerωςUnpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

Avatar

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε………. ένας Unpackman γεννιέται!!!

Πηγή