Γενικά

Redmi K20: ξεπέρασε τα 5 εκ. πωλήσεις, οι μισοί νέοι χρήστες!

Η θυγατρική της Xiaomi, Redmi, παρουσίασε και επίσημα το Redmi K30 Pro (και τον μεγαλύτερο του αδελφό, το K30 Pro Zoom) σε on line εκδήλωση στην Κίνα. Η εταιρεία επέλεξε την ευκαιρία να αναφέρει επίσης τις πωλήσεις του προκάτοχου της οικογένειας K30, δηλαδή την σειρά K20, η οποία αποτελείται από τα Redmi K20 και Redmi…Η θυγατρική της Xiaomi, Redmi, παρουσίασε και επίσημα το Redmi K30 Pro (και τον μεγαλύτερο του αδελφό, το K30 Pro Zoom) σε on line εκδήλωση στην Κίνα. Η εταιρεία επέλεξε την ευκαιρία να αναφέρει επίσης τις πωλήσεις του προκάτοχου της οικογένειας K30, δηλαδή την σειρά K20, η οποία αποτελείται από τα Redmi K20 και Redmi K20 Pro.

Redmi K20

Κατά τους εννέα μήνες που είναι διαθέσιμα στην αγορά αυτά τα δύο μοντέλα, πωλήθηκαν περισσότερα από 5 εκατομμύρια συσκευές. Είναι ενδιαφέρον ότι οι μισοί από αυτούς είναι νέοι χρήστες.

Επιπλέον, η εταιρεία έχει ήδη κατορθώσει να πουλήσει περισσότερα από ένα εκατομμύριο μονάδες Redmi K30 σε λιγότερο από τρεις μήνες, δηλαδή ο χρόνος που πέρασε από την κυκλοφορία του στην Κίνα. Ο αριθμός αυτός είναι ακόμη πιο εντυπωσιακός αν σκεφτούμε ότι εδώ και δύο μήνες η Κίνα έχει να αντιμετωπίσει την πανδημία COVID-19. Προφανώς μόνο το 30% των ανθρώπων που ήθελαν να αγοράσουν ένα Redmi K30 στην πραγματικότητα κατάφεραν να το κάνουν, οπότε υπάρχει ακόμα πολύ μεγάλη ζήτηση εκεί.

telnet05

About the Author
telnet05

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.
William Gibson

Πηγή