Γενικά Παράξενα

ΣΑΛΟΣ με ΕΛΛΗΝΙΚΗ αλυσίδα καφέ- ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΟΚ!

Παράξεναkafes

ΝΤΡΟΠΗ σας ρε, είστε και ΕΛΛΗΝΙΚΗ εταιρεία…ΚΡΙΜΑ!ΔΕΙΤΕ την επιστολή αναγνώστη.
“Στο υποκατάστημα της γνωστής αλυσίδας “ΜΙΚΕL” στην Καλλιθέα δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Τη μια μέρα η ελάχιστη παραγγελία είναι 3 ευρώ, την επόμενη σου λένε 4 ευρώ και την μεθεπόμενη σου λένε δεν μπορείτε να παραγγείλετε δύο καφέδες πάρτε και δύο νεράκια γιατί πήγαμε την ελάχιστη στα 5 ευρώ

 

Ας τους βάλουν χέρι τα κεντρικά! Γιατί μάλλον ούτε αυτοί το γνωρίζουν…
Αφήστε που κάθε μέρα σου ζητάνε να δώσεις από την αρχή τα στοιχεία σου. Ούτε μια καταχώρηση δεν είναι ικανοί να κάνουν. Κρίμα γιατί είναι και Ελληνική εταιρεία. Αφήστε που μέσα στον καφέ οι βρωμιάρηδες υπάλληλοι του καταστήματος δεν πλένουν τα χέρια τους ποτέ όσο δουλεύουν και φτύνουν και μέσα στους καφέδες πολλές φορές. Τα τελευταία μου τα μετέφερε φίλος μου που δουλεύει στην αλυσίδα. ΝΤΡΟΠΗ τους!”
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Υ.Γ. : Δεν φταίνε καθόλου αυτοί…Φταίμε εμείς που ΔΕΝ ξυπνάμε με τίποτα!!
Μετά την καταγγελία της Γραμματείας Επισιτισμού-Τουρισμού του Π.Α.ΜΕ. και το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών-Επισιτιστικών
Οι εργαζόμενοι της αλυσίδας καταστημάτων – καφετέρια «MIKEL COMPANY», με την απειλή της μη πρόσληψης κατά το διάστημα της εκπαίδευσης τους ή της απόλυσης τους κατά τη διάρκεια της εργασίας τους, εξαναγκάζονται από τη επιχείρηση, να υπογράφουν ιδιωτικά συμφωνητικά που παρουσιάζονται σαν «ρήτρα εμπιστευτικότητας» και καταργούν σε βάθος χρόνου το δικαίωμα στην εργασία, καθιστώντας ομήρους τους εργαζόμενους κατά τη διάρκεια της εργασίας τους, αλλά και μετά από αυτή.
Συγκεκριμένα με την απειλή όχι μόνο της απόλυσης, αλλά και της διεκδίκησης αποζημίωσης (ύψους 10.000 ευρώ) από κάθε εργαζόμενο του ζητά να δεσμευτεί ουσιαστικά ότι, αν αποχωρήσει ή ακόμα απολυθεί για οποιοδήποτε λόγο από τα ΜΙΚΕΛ, δεν θα απασχοληθεί σε άλλη του κλάδου. Δηλαδή, ή θα παραμείνει άνεργος για ένα χρόνο ή αν πιάσει δουλειά, θα πληρώσει το παραπάνω πρόστιμο.
aporito.gr


Αφήστε ένα σχόλιο