Γενικά Ελλάδα

ΣΑΛΟΣ με νέο ροζ βίντεο φοιτήτριας απο την Πάτρα

ΕλλάδαΣάλος στο Ίντερνετ έχει γίνει με ένα ακόμη «ροζ» βίντεο από την Πάτρα, αυτή τη φορά με πρωταγωνίστρια φοιτήτρια που αυνανίζεται! Και χιλιάδες είναι αυτοί που μπαίνουν καθημερινά στο Διαδίκτυο για να δουν την καυτή φοιτήτρια.

Σε κάποια στιγμή, μόλις που διακρίνεται ότι είναι ξανθιά, ενώ ακούγονται οι προτροπές ενός άνδρα στη φοιτήτρια (πιθανότατα εραστή της) να συνεχίσει τον αυνανισμό, με τα σχετικά ερωτικά λόγια.
Όπως φαίνεται, είναι αυτός και που τράβηξε με το κινητό του το βίντεο, με τη συγκατάθεση προφανώς της φοιτήτριας, που δείχνει κι αυτή να το απολαμβάνει.

Το βίντεο διαρκεί μόλις 23 δευτερόλεπτα αλλά είναι εξαιρετικά δημοφιλές, όπως προκύπτει από τον αριθμό των ατόμων που το έχουν δει. Αρκεί να σημειωθεί ότι σε διάστημα μικρότερο του ενός μήνα πάνω από 7.000 (!) έχουν επισκεφθεί το συγκεκριμένο σάιτ για να δουν την ξανθιά φοιτήτρια από την Πάτρα να αυνανίζεται, ενώ όλο και περισσότεροι βλέπουν καθημερινά το συγκεκριμένο βίντεο, που είναι πλέον από τα πιο περιζήτητα.
Έρχεται δε να προστεθεί σε μια σειρά από αποκαλυπτικά βίντεο με ερωτικές περιπτύξεις και προσωπικές στιγμές ατόμων από την Πάτρα και ευρύτερα τη δυτική Ελλάδα.

trelokouneli.gr


Αφήστε ένα σχόλιο