Γενικά Παράξενα

ΣΑΛΟΣ! ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΑ Super Markets πωλούν παρμεζάνα από… ΞΥΛΟ!!!

ΠαράξεναΤο 20% των τυριών που πωλούνται…
στις ΗΠΑ, μεταδίδει το «Bloomberg» δεν είναι ακριβώς το τυρί που διαφημίζεται ότι είναι – Η υπηρεσία ασφάλειας τροφίμων των ΗΠΑ (Food and Drug Administration FDA) είναι στη διαδικασία υποβολής μηνύσεων κατά συγκεκριμένων εταιρειών

«Συναγερμός» από τα αποτελέσματα μιας αμερικανικής έρευνας, σύμφωνα με την οποία πολλές εταιρείες πωλούν παρμεζάνα που είναι φτιαγμένη από πολτό ξύλου!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Η υπηρεσία ασφάλειας τροφίμων των ΗΠΑ (Food and Drug Administration FDA) είναι στη διαδικασία υποβολής μηνύσεων κατά συγκεκριμένων εταιρειών.

Πολλές είναι εκείνες οι εταιρείες που κατηγορούνται ότι διακινούν προϊόντα παρμεζάνας που είναι νοθευμένα με ουσίες όπως ξύλο.

Μια από αυτές είναι η Castle Cheese ένας από τους βασικούς προμηθευτές σε μεγάλα σούπερ μάρκετ.

Η FDA πιστεύει ότι και οι παραγωγοί και προμηθευτές παρμεζάνας έχουν νοθεύσει τα προϊόντα τους με κυτταρίνη η οποία παράγεται από πολτό ξύλου.

Άλλες εταιρείες έχουν προσθέσει μίξεις φτηνότερης ποιότητας τυριών εξαπατώντας τους καταναλωτές που νομίζουν ότι ρίχνουν παρμεζάνα στην πάστα τους.

Το 20% των τυριών που πωλούνται στις ΗΠΑ, μεταδίδει το «Bloomberg» δεν είναι ακριβώς το τυρί που διαφημίζεται ότι είναι.

tromaktiko


Αφήστε ένα σχόλιο