Γενικά Παράξενα

Συγκλονιστικό: Άλογο πενθεί δίπλα στη νεκρή μητέρα του και προκαλεί θλίψη!

Παράξενασυγκινηση

Οδηγός σκότωσε με το αυτοκίνητό του ένα άλογο στο Hampshire της Βρετανίας. Μπορεί για τον κόσμο των ανθρώπων αυτό να μην ήταν και τόσο σημαντικό- «εντάξει, δεν ήταν και άνθρωπος», όπως λένε πολλοί, υποτιμώντας αλαζονικά την αξία κάθε ζωής και τα συναισθήματα των ζώων που δεν διαφέρουν από αυτά των ανθρώπων (όπως πιθανώς ο εν λόγω οδηγός) – για το πουλάρι της της όμως ήταν τα πάντα.

Η κτηνίατρος Bernadette Sims περνούσε με το αυτοκίνητό της από το σημείο και είδε με μεγάλη της έκπληξη το άλογο να στέκεται, άγρυπνος φρουρός, δίπλα στη νεκρή μητέρα του. Στα 30 χρόνια της καριέρας της δεν είχε δει ποτέ ξανά τέτοιο θέαμα, όπως είπε στη Daily Mail, εκφράζοντας την ελπίδα η θλιβερή εικόνα να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο σχετικά με την ταχύτητα των οχημάτων στον εν λόγω δρόμο.

Στην περιοχή αυτή, το New Forest του Hampshire, πολλά ζώα κυκλοφορούν διασχίζοντας το δρόμο- πόνυ, γάιδαροι, αγελάδες, πρόβατα, γουρούνια.

«Ήταν πραγματικά φοβερό, το θέαμα σου ράγιζε την καρδιά. Η εικόνα του θλιμμένου αλόγου με έκανε να σταματήσω και να γυρίσω πίσω να δω αν είναι καλά. Το πουλάρι στεκόταν δίπλα στη νεκρή μητέρα του και σε κοντινή απόσταση παρακολουθούσε το υπόλοιπο κοπάδι», περιέγραψε η γυναίκα.

alogo2

alogo1

alogo3


Αφήστε ένα σχόλιο