Γενικά Ελλάδα

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ο θείος του Φοίβου: «Δε θέλει να…» (VIDEO)

Ελλάδαtheios

Ανάμεικτα είναι τα συναισθήτα για την οικογένεια της αδικοχαμένης Λέλας Μαυρομάτη… Από τη μια ο θρήνος για τη δολοφονημένη μητέρα και από την άλλη δάκρυα χαράς, επειδή κρατούν ξανά στα χέρια τους τον 4χρονο Φοίβο, τον οποίο είχε αρπάξει ο πατέρας του – και φερόμενος ως δράστης του φονικό – και τον περιέφερε στο κρύο για 18 ολόκληρες ημέρες!

Τα όσα είπε ο θείος του μικρού Φοίβου, στην εκπομπή LiveNews, είναι συγκλονιστικά.

«Ο μικρός είναι καλά. Τον κρατούν στο νοσοκομείο προληπτικά. Αύριο μέχρι το μεσημέρι θα έχει βγει… Είναι καλά στην υγεία του. Παίζει, χαμογελάει αλλά δεν θέλει να πει πράγματα για το γεγονός αυτό (αρπαγή). Μέχρι στιγμής έχουν μιλήσει δύο παιδοψυχολόγοι μαζί του… Ήδη έχει μάθει από τον αδερφό του τι έγινε. Ο αδερφός του ήταν ο πρώτος που του είπε τι έχει γίνει. Του είπε ότι ο μπαμπάς τους σκότωσε τη μητέρα τους. Μάλλον δεν το έχει καταλάβει ή προφανώς δε θέλει να το συνειδητοποιήσει ακόμα. Εξάλλου είναι 4,5 χρονών… »

«Έτρωγαν ό,τι έβρισκαν στο δρόμο τους και έπιναν νερό από ρυάκια.» είπε ο θείος του μικρού Φοίβου, στον Νίκο Ευαγγελάτο, για τα όσα έζησε το παιδί τις 18 ημέρες της αρπαγής του. Μάλιστα συμπλήρωσε ότι μέσα στο σακίδιο του Λέσι, βρέθηκαν δύο σφαγμένες κότες, τις οποίες προφανώς σκόπευε να ψήσει για να φάνε με τον μικρό Φοίβο…