Γενικά Ελλάδα

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ την Ελλάδα ο επιχειρηματίας Μανώλης Καραμολέγκος! – ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ!

ΕλλάδαΟ γνωστός επιχειρηματίας Μανώλης Καραμολέγκος έγινε γνωστός στο πανελλήνιο, πέρα από τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, όταν έπεσε θύμα απαγωγής….

 

Τώρα θα γίνει ακόμη πιο γνωστός καθώς συγκλονίζει ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει τη γυναίκα και το παιδί του απαγωγέα του.

Συγκεκριμένα: «Υιοθέτησε» τη γυναίκα και το παιδί του απαγωγέα του

Τι είχε υποσχεθεί στον απαγωγέα του:

«Άφησε με ελεύθερο και σου υπόσχομαι πως θα προσλάβω τη σύζυγό σου και θα φροντίσω το παιδί σου»…Με αυτά τα λόγια ο Μανώλης Καραμολέγκος, κατάφερε να πείσει τον απαγωγέα του να τον αφήσει ελεύθερο και να παραδοθεί.

Σήμερα, οκτώ μήνες μετά, ο αρτοβιομήχανος δεν ξέχασε την υπόσχεση του.

Κάνει τα πάντα για να κρατήσει την υπόσχεση που έδωσε στον Μολδαβό κακοποιό. Τρέχει τις διαδικασίες ώστε να πάρει η σύζυγος του πράσινη κάρτα ώστε να μπορεί να εργάζεται στις επιχειρήσεις του χωρίς προβλήματα και στηρίζει με κάθε τρόπο οικονομικά την ίδια και το παιδί της.

Τους δίνει χρήματα, τρόφιμα και ρούχα.

Λίγες μέρες μετά την απελευθέρωση του, ο κ. Καραμολέγκος σκέφτηκε να προσλάβει στο εργοστάσιό του τη νεαρή γυναίκα από τη Μολδαβία και αφού ήρθε σε επαφή μαζί της ξεκίνησε τις διαδικασίες για την πρόσληψή της.

Οι συμμορίες:

Να σημειωθεί ότι η νεαρή αλλοδαπή ζει στο κέντρο της Αθήνας με τον φόβο από τα ελεύθερα μέλη της συμμορίας και δεν θέλει να μιλάει για τις ιδιαίτερες σχέσεις που έχει αναπτύξει με τον κ. Καραμολέγκο, τη βοήθεια που της προσφέρει και τα πλάνα που κάνει για τη ζωή της.

Άλλωστε η περίοδος κράτησης του προφυλακισμένου συζύγου της έχει παραταθεί, ακόμη δεν έχει οριστεί δικάσιμος για την υπόθεση.

Πηγή: plektani.gr