Γενικά Ελλάδα

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! Σε ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ…

Ελλάδα


Όπως σας ενημερώσαμε σήμερα, η κατάσταση ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία γίνεται όλο και πιο άσχημη, και με την Τουρκία να συνεχίζει καθημερινά τις προκλήσεις με την έκδοση NAVTEX , ο φόβος για έκρηξη στην περιοχή παραμένει αμείωτος.

Με απόφαση του ΓΕΕΘΑ, καταρτίζονται σχέδια προκειμένου να προστατευθούν 5 Ελληνικά νησιά του Αιγαίου σε πιθανή προσπάθεια αποβάσεως των Τούρκων, καθώς τα συγκεκριμένα βρίσκονται στο στόχαστρο της Άγκυρας. Τα 5 αυτά νησιά είναι τα Ίμια, η Ζουράφα, μια μικρή νησίδα στο Βορειο-Ανατολικό Αιγαίο, η Παναγιά, το Φαρμακονήσι, και το Καστελόριζο.

Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης, Πάνος Καμμένος, ερώτηση για το συγκεκριμένο σχέδιο στον Real fm, δήλωσε «Οι Έλληνες πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς, οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις είναι ισχυρές, έχουν υψηλό ηθικό και είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν την οποιαδήποτε πρόκληση».

Η ανησυχία στις Ένοπλες Δυνάμεις είναι τεράστια, και αν κρίνουμε από τους σχεδιασμούς, ενώ η Τουρκική «Δημοκρατία» βρισκόμενη σε σύγχιση, δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε σπασμωδικές κινήσεις, που μπορεί να μας επηρεάσουν άμεσα…

Πηγή:

voicenews.gr


Αφήστε ένα σχόλιο