Γενικά Παράξενα

Σκυλίτσα νοιώθει συντετριμμένη που έχασε τα κουτάβια της! Τι γίνεται όταν όμως τελικά επανασυνδέονται;

ΠαράξεναΜερικές ιστορίες ζώων σχεδόν δεν χρειάζονται λόγια. 

Αυτή η ιστορία, από τη Νότια Αφρική, είναι μια από αυτές. Επτά κουτάβια βρέθηκαν σε απόλυτη ανάγκη για σπίτι – άρρωστα και κουρασμένα, γεμάτα ψύλλους, χρειάζονταν άμεση προσοχή για να τα καταφέρουν.

Μια γενναιόδωρη ιδιοκτήτρια ήταν σε θέση να στεγάσει και τα επτά προσωρινά, και δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που είδε.

Αξιολάτρευτα αλλά ισχνά, τα νεογνά μόλις που ήταν ζωντανά. Παρέμεναν προσκολλημένα το ένα με το άλλο και χρειάζονταν απεγνωσμένα βοήθεια.

Η νέα ανάδοχη μαμά τους έδωσε την προσοχή που χρειάζονταν. Αλλά κάτι την ενοχλούσε … αν τα κουτάβια ήταν τόσο θλιμένα, τι θα μπορούσε ενδεχομένως να έχει συμβεί στη μητέρατους;

Το καταφύγιο έψαξε: η σκυλίτσα είχε σταματήσει να τρώει και μετά βίας μπορούσε να σταθεί. Η γυναίκα που φρόντιζε τα κουτάβια αμέσως έσπευσε στον κτηνίατρο, και πήρε κάποια τρομακτικά νέα: υποσιτισμένη και πληγωμένη, είχε μόνο 50/50 πιθανότητα επιβίωσης.Αφού έδωσαν στην μαμά επείγουσα ιατρική φροντίδα, αποφάσισαν να της δώσουν μια έκπληξη που θα λιώσει εντελώς την καρδιά σας.Στην αρχή δεν μπορούσαν να το πιστέψουν!Αλλά ήταν πραγματικά αυτή! Μετά από λίγο περισσότερη προσοχή από τον κτηνίατρο και μερικές ημέρες για να αναρρώσουν, η οικογένεια ήταν εκτός κινδύνου.Επανενωμένοι επιτέλους, αυτή η αξιολάτρευτη μητέρα και τα κουτάβια της είναι ευτυχισμένοι και υγιής. Μερικά από τα κουτάβια έχουν νέους ιδιοκτήτες ήδη, αλλά μερικά (και η μαμά τους!) εξακολουθούν να ψάχνουν για σπίτι.