Γενικά Ελλάδα

ΣΟΚ από ΙΑΒΕΡΗ: «Ο Παντελίδης είχε πιει…»

Ελλάδα32

Ακριβώς 40 μέρες από το μοιραίο τροχαίο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης που κόστισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη έρχονται στο φως τα αποτελέσματα των αιματολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων. Σύμφωνα με το πόρισμα που έχει παραδοθεί στην Τροχαία, ο γνωστός τραγουδιστής είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.
Με αφορμή το πόρισμα για τον Παντελή Παντελίδη, σύμφωνα με το οποίο ο άτυχος τραγουδιστής είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, το newsit.gr επικοινώνησε με τον Τάσο “Ιαβέρη” Μαρκουίζο.
Η ποσότητα αλκοόλ που βρέθηκε στο αίμα του Παντελή Παντελίδη είναι πάνω από 1,5 γραμμάριο ανά λίτρο αίματος, ενώ το όριο είναι 0,50 γραμμάρια, σύμφωνα με το vima.gr. Όπως επισημαίνεται στο ίδιο δημοσίευμα, στον οργανισμό του δημοφιλούς τραγουδιστή δεν βρέθηκαν άλλες ουσίες, όπως ναρκωτικά ή φάρμακα.
Όσον αφορά στο ποιος οδηγούσε το αυτοκίνητο του τραγουδιστή, από την Πυροσβεστική, η οποία κλήθηκε να απεγκλωβίσει από το αυτοκίνητο τον Παντελίδη Παντελίδη όσο και τις δυο κοπέλες που ήταν μαζί του στο μοιραίο τζιπ, την 21χρονη Φρόσω Κυριάκου και την Μυρσίνη Αρναούτη, τονίζεται πως η έκθεση που έχει παραδοθεί στην Τροχαία Ελληνικού αναφέρει σαφέστατα πως το αυτοκίνητο οδηγούσε ο 32χρονος τραγουδιστής, απορρίπτοντας τα όσα περί του αντιθέτου έχουν ακουστεί τις τελευταίες μέρες.
Στη θέση του συνοδηγού καθόταν η 21χρονο Φρόσω Κυριάκου και στο πίσω κάθισμα η άτυχη Μυρσίνη Αρναούτη που τραυματίστηκε σοβαρά στο στήθος και στα άκρα από τις λαμαρίνες του στηθαίου που διαπέρασαν την καμπίνα του αυτοκινήτου. Η 30χρονη γυναίκα δεν έχει σταθεί δυνατό να δώσει κατάθεση, η κατάσταση της υγείας της είναι καλύτερη, ωστόσο παραμένει στην εντατική μονάδα θεραπείας καθώς ακόμη η ζωή της διατρέχει κίνδυνο.


Αφήστε ένα σχόλιο