Γενικά Παράξενα

ΣΟΚ: Νεκρός παίκτης του Pokemon Go

Παράξενα11

Ένας έφηβος στη Γουατεμάλα έπεσε νεκρός από πυρά την ώρα που έπαιζε Pokemon Go, με τα διεθνή Μέσα να μεταδίδουν πως πρόκειται πιθανότατα για τον πρώτο θάνατο που συνδέεται με το δημοφιλές παιχνίδι.

Οι πληροφορίες αναφορικά με τις συνθήκες του θανάτου του 18χρονου Jerson Lopez de Leon είναι ακόμη συγκεχυμένες. Ο νεαρός έπαιζε μαζί με τον ξάδερφό του, τον 17χρονο Daniel Moises Picen, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά.

Σύμφωνα με τη βρετανική Mirror, ο έφηβος και ο ξάδερφός του δέχτηκαν πυροβολισμούς όταν επιχείρησαν να μπουν σε ένα σπίτι στην πόλη Chiquimila, προκειμένου να πιάσουν ένα Pokemon.

pok1


Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως ο νεαρός σκοτώθηκε σε ενέδρα καθώς περπατούσε στην πόλη, κυνηγώντας Pokemon.

Τα τοπικά Μέσα μεταδίδουν πως η αστυνομία αναζητά ένα βαν που φέρεται να έφυγε από το σημείο των πυροβολισμών, όπου βρέθηκαν 20 κάλυκες.

pok2

Η μητέρα του θύματος δήλωσε ότι ο γιος της έφυγε από το σπίτι για να παίξει. «Ήταν ήδη στο κρεβάτι όταν ο ξάδερφός του του έστειλε ένα μήνυμα ρωτώντας τον αν ήθελε μα βγουν έξω και να κατεβάσουν το παιχνίδι», δήλωσε σύμφωνα με την Independent.

Δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο αν το περιστατικό συνδέεται άμεσα με το παιχνίδι, το οποίο έχει κατηγορηθεί για μια σειρά από δυσάρεστα περιστατικά.