Γενικά Παράξενα

ΣΟΚ: Όλοι νόμιζαν ότι η αλκοολική 35χρονη ήταν έγκυος, αυτό όμως που γέμιζε την κοιλιά της ήταν…

Παράξενα


Στην ηλικία των 35, μια γυναίκα από το Ηνωμένο Βασίλειο που ονομάζεται Jo έμοιαζε με έγκυο γυναίκα που ήταν έτοιμη να γεννήσει. Οι άνθρωποι στο λεωφορείο της παραχωρούσαν τις θέσεις τους. Ωστόσο, η Jo δεν ήταν έγκυος.

Η “κοιλιά” ήταν στην πραγματικότητα το αποτέλεσμα του τρομακτικού εθισμού της στο αλκοόλ.

Εργαζόταν σε ένα μπαρ για χρόνια, έτσι η Jo έπεσε θύμα των πειρασμών που συνεχώς την περικύκλωναν. Είχε πάθει εξάρτηση από το αλκοόλ, η οποία μεγάλωνε και έφτασε σε σημείο να πίνει τουλάχιστον τρία μπουκάλια κρασί κάθε μέρα. Η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ κατέστρεψε το συκώτι της.

Loading…H Jo ανέπτυξε κατακράτηση υγρών που την έκανε να φαίνεται σαν να ήταν έγκυος. Κάθε τρεις εβδομάδες, έπρεπε να μπαίνει στο νοσοκομείο για θεραπείες. Ήταν μια επίπονη διαδικασία, κατά την οποία έβαλαν μέσα στο σώμα της μια βελόνα και έναν καθετήρα.

Ευτυχώς, η Jo είχε απεξαρτηθεί – αλλά η ηπατική βλάβη ήταν μόνιμη. Η κατακράτηση υγρών ήταν τόσο άβολη που ζοριζόταν να περπατήσει ή να ντυθεί. Πήγε πίσω στη μητέρα της, η οποία ανέλαβε τη φροντίδα της.

Η ιστορία της Jo χρησιμεύει ως μια ισχυρή και τρομακτική υπενθύμιση του τι μπορεί να συμβεί με την άμετρη κατανάλωση οινοπνεύματος, και της ζημιάς που μπορεί να προκαλέσει στο ανθρώπινο σώμα.


Αφήστε ένα σχόλιο