Γενικά

ΣΟΚ: Συνεργασία Σπανουδάκη-Πανταζή!

Frontpages16

Μια απρόσμενη συνεργασία είναι στα σκαριά από τους Σταμάτη Σπανουδάκη και Λευτέρη Πανταζή!

Σύμφωνα με όσους βρέθηκαν την Κυριακή το βράδυ στο Μέγαρο Μουσικής όπου ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης έδωσε μια μοναδική μουσική παράσταση δεν δίστασε να ευχαριστήσει δημόσια τους καλλιτέχνες που τον τίμησαν. Αφού αρχικά αναφέρθηκε στην μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού Μαίρη Λίντα στη συνέχεια προσφώνησε με τιμητικό τρόπο τον Λευτέρη Πανταζή λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σ’ ευχαριστώ φίλε μου που ήρθες και όπως θα έλεγε και ο Λευτέρης Πανταζής ‘’Βασανιστείτε’’».
Στα λόγια αυτά του Σταμάτη Σπανουδάκη το κατάμεστο από κόσμο Μέγαρο Μουσικής σηκώθηκε όρθιο και αποθέωσε τους δυο καλλιτέχνες.

Η συνέχεια μεταξύ τους δόθηκε στο καμαρίνι όπου μαζί με την Κωνσταντίνα, ο Λευτέρης Πανταζής συνομίλησε για αρκετή ώρα με τον Σταμάτη Σπανουδάκη. Όπως μάθαμε κάτι ετοιμάζουν και θα είναι μεγάλη καλλιτεχνική έκπληξη. Σύμφωνα με τους γνωρίζοντες, ο Σταμάτης Σπανουδάκης κάλεσε τον Λευτέρη Πανταζή στο σπίτι του στην Παιανία αφενός για να φάνε και αφετέρου για να ακούσει κάποια τραγούδια του και να επιλέξει αυτά που θέλει να ερμηνεύσει.


Αφήστε ένα σχόλιο