Γενικά Ελλάδα

ΣΟΚ! Θέλουν να εξαφανίσουν την Ελλάδα… (ΒΙΝΤΕΟ)

Ελλάδαgreece

Οι προφητείες του Γέροντα Παΐσιου μας συγκλονίζουν με την αλήθεια τους και το voicenews.gr φροντίζει να σας τις παρουσιάζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Αυτή την φορά αναφερόμενος στην άθλια κατάσταση που θα περιέλθει η χώρα μας αλλά και ο υπόλοιπος κόσμος, ο σοφός γέροντας αναφέρει πως θα «προσπαθήσουν να εξαφανίσουν την Ελλάδα, αλλά δεν θα τα καταφέρουν».
Συγκεκριμένα τα συγκλονιστικά λόγια του έχουν ως εξής: «Ο Θεός επιτρέπει να γίνη τώρα ένα τράνταγμα γερό. Έρχονται δύσκολα χρόνια. Θα έχουμε δοκιμασίες μεγάλες… Να το πάρουμε στα σοβαρά, να ζήσουμε πνευματικά. Οι περιστάσεις μας αναγκάζουν και θα μας αναγκάσουν να δουλέψουμε πνευματικά. Καλόν όμως είναι να το κάνουμε χαρούμενα και προαιρετικά και όχι από θλίψεις, αναγκαστικά. Πολλοί Άγιοι θα παρακαλούσαν να ζούσαν στην εποχή μας, για να αγωνισθούν… Τώρα δεν πάμε να υπερασπισθούμε την Πατρίδα ή να αγωνισθούμε, για να μη μας κάψουν οι βάρβαροι τα σπίτια μας… ούτε πάμε για ένα έθνος ή για μια ιδεολογία. Τώρα πάμε ή για τον Χριστό ή για τον διάβολο. Είναι καθαρό μέτωπο… Πάντως, θα δούμε φοβερά πράγματα. Θα δοθούν πνευματικές μάχες. Οι Άγιοι θα αγιασθούν περισσότερο και οι ρυπαροί θα γίνουν ρυπαρότεροι (Αποκ. ΚΒ΄ 11). Νοιώθω μέσα μου μια παρηγοριά. Μια μπόρα είναι, και ο αγώνας έχει αξία, γιατί τώρα δεν έχουμε εχθρό τον Αλή-Πασά ή τον Χίτλερ ή τον Μουσολίνι, αλλά τον διάβολο. Γι’ αυτό θα έχουμε και ουράνιο μισθό».

Δείτε το βίντεο: