Γενικά Ελλάδα

Σοκάρει η απολογία του δολοφόνου στη Δάφνη: «Τον έπνιξα με τα χέρια μου επειδή με έλεγε…!»

ΕλλάδαΣοκάρει η απολογία του 58χρονου άστεγου ο οποίος συνελήφθη για τη δολοφονία ενός 73χρονου, επίσης άστεγου, στον Άγιο Δημήτριο.

«Με έλεγε συνέχεια ζητιάνο και με έβριζε. Τον φιλοξενούσα σε ένα εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο επίπλων. Μετά από 5 ημέρες τσακωθήκαμε άσχημα. Τον χτύπησα, τον έσπρωξα και έπεσε πάνω σε μια λεκάνη τουαλέτας με το κεφάλι και τη μύτη. Ύστερα τον έπνιξα με τα χέρια μου και τον άφησα μέσα σε ένα φρεάτιο ασανσέρ του κτηρίου. Έπιτα από ένα μήνα κάποιοι άλλοι αστεγοι διαμαρτύρονταν για τη δυσοσμία. Έτσι αποφάσισα να τον μετακινήσω» κατέθεσε στους αστυνομικού ο 58χρονος, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο.


Το θύμα είχε βρεθεί μέσα σε κάδο απορριμμάτων τυλιγμένο με μια κούβερτα μέσα σε σλιπινγκ μπαγκ με τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι πρόκειται για άστεγο επειδή φορούσε τέσσερις μπλούζες.

Ο κάδος στον οποίο βρέθηκε η σορός του άτυχου 73χρονου βρίσκεται σε απόσταση 25 μέτρων από το εργοστάσιο επίπλων όπου βρήκε τραγικό θάνατο.

Το έργο των αστυνομικών βοήθησε πάρα πολύ και η μαρτυρία διερχόμενου ο οποίος το βράδυ της 11ης Ιανουαρίου, λίγες ώρες, δηλαδή, πριν βρεθεί η σορός του 73χρονου, είχε δει ένα άτομο να μεταφέρει κάτι στον κάδο.