Γενικά Ελλάδα

Σοκαρισμένη η Ρόδος: Πα-Τέρας κακοποίησε ΝΕΚΡΟ 9χρονο παιδάκι-Βiαζε μέχρι και την Κόρη του

ΕλλάδαEνώπιον της τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου θα απολογηθεί την Πέμπτη ένας 60χρονος Άγγλος, κάτοικος Καλυθιών Ρόδου, με καταγωγή από το Newcastle Upon Time, κατηγορούμενος για προμήθεια και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, αποπλάνηση ανηλίκων και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκων.

Η έρευνα για την υπόθεση ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2012 όταν στις Ελληνικές Αρχές και συγκεκριμένα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών διαβιβάστηκε το πρώτο έγγραφο της Interpol της Μεγάλης Βρετανίας, σύμφωνα με το οποίο άγνωστο άτομο με αναρτήσεις του στο διαδίκτυο ισχυρίζεται ότι στο παρελθόν είχε ασελγήσει σε δύο ανήλικα κορίτσια, εκ των οποίων η μια είναι κόρη του αλλά και ότι βρίσκεται στη Ρόδο και φωτογραφίζει γυμνά παιδιά στην παραλία.

Είχε υποστηρίξει επίσης σε συνομιλίες του μέσω του διαδικτύου ότι είχε εγκαταλείψει την Αγγλία διότι είχε εντοπιστεί να κακοποιεί την επτάχρονη κόρη της πρώην φίλης του.

Είχε αναφέρει ακόμη ότι είχε σεξουαλικές επαφές με την κόρη του για περίοδο 15 μηνών και ότι την εμπόδισε να τον καταγγείλει απειλώντας την ότι θα την έπαιρναν μακριά.

Τα μηνύματα αυτά καταγράφηκαν από τους επιτελείς της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λονδίνου, που κατόρθωσαν να εντοπίσουν το ηλεκτρονικό αποτύπωμα του 60χρονου.

Προέκυψε συγκεκριμένα ότι ο κατηγορούμενος διατηρούσε λογαριασμό στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης facebook με το όνομά του και βρισκόταν στη Ρόδο.

Την 10η Ιανουαρίου 2013 αφού εντοπίστηκε η διεύθυνσή του στη Ρόδο πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς αιφνίδιος έλεγχος και κατασχέθηκαν ένας φορητός υπολογιστής, δύο εξωτερικοί σκληροί δίσκοι και ένας ψηφιακός δίσκος.

Την 20η Ιανουαρίου 2013 τα κατασχεθέντα διαβιβάστηκαν από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για να διαπιστωθεί εάν περιέχουν αρχεία πορνογραφίας ανηλίκων.

Τον Ιούλιο του 2015 η έρευνα ολοκληρώθηκε και συντάχθηκε σχετική έκθεση εργαστηριακής πραγματογνωμοσύνης.

Από την συγκεκριμένη έρευνα προέκυψε ότι υπήρχαν μεταξύ των πειστηρίων που ελέγχθησαν, 64 αρχεία εικόνας με πορνογραφία ανηλίκων εκ των οποίων τα 57 ήταν μοναδικά και 7 αντίγραφα αυτών. Τα αρχεία αυτά δημιουργήθηκαν στο διάστημα 21 Απριλίου 2011 έως 8 Ιανουαρίου 2013.

Επιπλέον βρέθηκαν 33 αρχεία εικόνας τα οποία απεικονίζουν ημίγυμνα ανήλικα άτομα σε διάφορες στάσεις φωτογράφησης τα οποία δημιουργήθηκαν την ίδια περίοδο.

Βεβαιώθηκε επιπλέον ότι είχε επισκεφθεί τους επίμαχους λογαριασμούς στο κοινωνικό δίκτυο facebook, ενώ βρέθηκαν και δύο λογαριασμοί στο yahoo messenger.

Bρέθηκαν μηνύματα στα οποία ο 60χρονος αναφέρει μεταξύ άλλων την επιθυμία του να συνευρίσκεται ερωτικά με ανήλικα παιδιά, δηλώνει ότι είχε συνευρεθεί ερωτικά με τρία ανήλικα παιδιά ηλικίας 3, 5 και 7 ετών αλλά και με το νεκρό σώμα ενός 9χρονου κοριτσιού στο διάστημα που εργαζόταν ως νεκροθάφτης!!

Σε λογαριασμό του στο yahoo messenger έλαβε εξάλλου 7 αρχεία εικόνας 4 εκ των οποίων είναι παιδική πορνογραφία και 3 με ανήλικα ημίγυμνα παιδιά.

Βρέθηκε επίσης και λογαριασμός στο δίκτυο skype και με δύο συνθηματικά ονόματα στο ένα εκ των οποίων υπήρχε πλήθος άμεσων ηλεκτρονικών μηνυμάτων στα οποία ο χρήστης ζητά από γονείς ανήλικων παιδιών να εμφανίσουν τα παιδιά τους κατά τη διάρκεια της ζωντανής συνομιλίας μέσω βιντεοκλήσης προκειμένου να αυνανιστεί μπροστά τους!

Βρέθηκαν επίσης εγγραφές διαδικτυακών διευθύνσεων που παραπέμπουν σε διαδικτυακές αναζητήσεις με λέξεις κλειδιά για πορνογραφία ανηλίκων.


Αφήστε ένα σχόλιο