Γενικά Ελλάδα

Σοκαριστικός τραυματισμός ηλικιωμένης στον Ηλεκτρικό Κάτω Πατησίων!

Ελλάδαeb8a4a3757c1dd64e479d4f7c41acb96

Ένα απίστευτο περιστατικό στον Ηλεκτρικό Κάτω Πατησίων μετά τις 12.00 το μεσημέρι, όταν με σταματημένο τον Ηλεκτρικό και ανοικτές τις θύρες, μία ηλικιωμένη γυναίκα στην προσπάθειά της να βγει από το τρένο, εγκλωβίστηκε στις θύρες που έκλειναν εκείνη τη στιγμή.

Αμέσως επικράτησε το χάος στο βαγόνι, καθώς η ηλίκιωμένη (περί τα 90) κυρία, άρχισε να ουρλιάζει, προκαλώντας απίστευτο πανικό. Οι θύρες -όπως ήταν φυσικό- άνοιξαν εκ νέου προκειμένου να απεγκλωβιστεί η γυναίκα, ωστόσο όσοι έσπευσαν στο σημείο, είδαν ότι το ένα της πόδι είχε εγκλωβιστεί εκ νέου στο κενό μεταξύ πόρτας και αποβάθρας, κάνοντας τη γυναίκα να σπαράζει από τους πόνους.

Ευτυχώς, ψυχραιμότεροι επιβάτες του βαγονιού έσπευσαν και τη βοήθησαν, για να καταφέρει να σηκωθεί, λίγο πριν το τρένο ξεκινήσει και πάλι τη διαδρομή του και τα κατάφεραν οριακά!

Ασφαλώς, η γυναίκα μετά το συμβάν ήταν σοκαρισμένη και ο άντρας της που ήταν εκεί και ανύμπορος -λόγω προχωρημένης ηλικίας- να βοηθήσει, την πήρε σιγά σιγά και την έβαλε να κάτσει σε κάποια καρέκλα.

Απευθείας, έφτασε στο σημείο και ασθενοφόρο, το οποίο πήρε την άτυχη γυναίκα, προφανώς για προληπτικές εξετάσεις και προκειμένου να φανεί αν έχει πάθει κάποιο επιπόλαιο τραύμα στο πόδι που εγκλωβίστηκε!


Αφήστε ένα σχόλιο