Γενικά Ελλάδα

Σπάραξαν καρδιές στην κηδεία της 22χρονης Ρίας που θυσιάστηκε για να σώσει τον σύντροφό της! Τραγική φιγούρα ο νεαρός…

Ελλάδαria

Θρήνος σε όλη την Αλεξανδρούπολη για τον ξαφνικό χαμό της όμορφης Ρίας. Στην 22χρονη κοπέλα που θυσιάστηκε για να σώσει τον σύντροφό της από ηλεκτροπληξία, είπαν το τελευταίο αντίο συγγενείς και φίλοι, ενώ κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει τι συνέβη. Τραγική φιγούρα ο Βούλγαρος σύντροφός της Bozhidar Gugushev (χορευτής στο επάγγελμα), τα λόγια του οποίου λυγίζουν και τον πιο σκληρό.

Δείτε στο Athens Magazine τι είχε γράψει τις προηγούμενες ημέρες στο Facebook:

«Ήρθε στη Σόφια για να περάσουμε μαζί τις γιορτές του Πάσχα. Με τη Ρία, συναντηθήκαμε πρώτη φορά στην Ελλάδα, όπου και ήμουν φοιτητής, όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Ήταν το πιο φωτεινό πρόσωπο της ζωής μου, δεν μπορώ να περιγράψω πόσο την αγαπώ»

«Πήγα να κάνω μπάνιο και ξαφνικά νιώθω το ρεύμα να με χτυπά, άρχισα να ουρλιάζω! Η Ρία με άκουσε και έτρεξε στο μπάνιο, με τράβηξε από το ντους ενώ είχα μείνει αναίσθητος, όταν ξύπνησα, δε μπορούσα ν’ αναπνεύσω και πονούσε πολύ το στήθος μου. Νόμιζα ότι ήταν όνειρο, την είδα πεσμένη και κατευθείαν άρχισα να της κάνω τεχνητές αναπνοές και καρδιακές μαλάξεις έως ότου φθάσει το ασθενοφόρο, δυστυχώς όμως ήταν αργά».

athensmagazine.gr


Αφήστε ένα σχόλιο