Γενικά Ελλάδα

Συγκλονίζει ο Υπάτιος Πατμάνογλου: “Δεν θέλω να μείνω στην απομόνωση! Είμαι ζωντανός και η κοινωνία δεν μπορεί να με αποδεχθεί…” [video]

Ελλάδα


Ο Υπάτιος Πατμάνογλου, ο άνθρωπος που έχασε σε μια στιγμή γυναίκα και παιδί στο τραγικό τροχαίο της Εθνικής Οδού με την Πόρσε…

ήταν ο πρώτος καλεσμένος της Ζήνας Κουτσελίνη, στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, για αυτή τη σεζόν.

Ο ίδιος μίλησε για το όραμά του, να δημιουργήσει ένα κέντρο ψυχολογικής υποστήριξης για ανθρώπους που βίωσαν ανάλογα δυστυχήματα, όπως και ο ίδιος.

Ο Υπάτιος τόνισε πως δεν είχε ψυχολογική υποστήριξη, μετά το τραγικό δυστύχημα, που στοίχισε τη ζωή στην Αποστολία και τον μικρό Παύλο.

«Θέλω να αποδείξω στην κοινωνία μας ότι μετά την καταστροφή μου, με τη βοήθεια του Θεού και τη δική μου θέληση ξαναγεννιέμαι από τις στάχτες μου… Δεν θέλω να μείνω στην απομόνωση… Είμαι ζωντανός, είμαι αρτιμελής, έχω τα μυαλά μου 400 και η κοινωνία δεν μπορεί να με αποδεχθεί…» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ συμπλήρωσε «Ήθελα τον πόνο μου να τον δω κατάματα, να πολεμήσω τη θλίψη μου, όχι να με πολεμήσει… Δεν θέλω λύπηση, όταν βλέπω τον άλλο να με λυπάται μου έρχεται να τον χτυπήσω! Είμαι πολύ περήφανος άνθρωπος…».

Δείτε το απόσπασμα…