Γενικά

Teclast X6 Pro: το νέο laptop με 8GB+256GB SSD, σε προσφορά!

Τo Teclast X6 Pro είναι ένα εντυπωσιακό, πολυμορφικό tablet με Intel Core M3-6Y30 SoC, 8GB RAM και 256GB SSD από την Κινεζική εταιρία. Τo Teclast X6 Pro είναι ένα εντυπωσιακό, πολυμορφικό tablet που μπορεί να μετατραπεί σε laptop (μοιάζει πολύ στα Microsoft Surface) από την Κινεζική εταιρία και σίγουρα μία από τις πιο αξιόλογες συσκευές της…


Τo Teclast X6 Pro είναι ένα εντυπωσιακό, πολυμορφικό tablet με Intel Core M3-6Y30 SoC, 8GB RAM και 256GB SSD από την Κινεζική εταιρία.


ΤoTeclast X6 Proείναι ένα εντυπωσιακό, πολυμορφικό tablet που μπορεί να μετατραπεί σε laptop (μοιάζει πολύ στα Microsoft Surface) από την Κινεζική εταιρία και σίγουρα μία από τις πιο αξιόλογες συσκευές της κατηγορίας του αυτή την περίοδο.

Teclast X6 Pro

Η απόδοση του κινείται σε υψηλά επίπεδα δεδομένου τουIntel Core M3-6Y30chipset και της έκδοσης Windows 10, ενώ προσφέρει καλή εργονομία, με όλες τις θύρες του να βρίσκονται στο επάνω μέρος, περιστρεφόμενη οθόνη 12,6 ιντσών, με πάχος μόλις 13 χιλιοστά και βάρος που δεν ξεπερνά τα 980 γραμμάρια.

Teclast X6 Pro

Διαθέτει πολύ φωτεινή οθόνη άρα είναι εξαιρετική για ταινίες και gaming, ενώ τα 8GB RAM θα επιτρέψουν την πλοήγηση στα μενού με πολύ ικανοποιητικό τρόπο.

Teclast X6 Pro

Teclast X6 Pro – Τεχνικά χαρακτηριστικά

  • Intel Core M3-6Y30,Dual Core,up to 2.2GHz
  • Ultra-low-voltage platform and quad-core processing provide maximum high-efficiency power to go.
  • 12.6 Inch 3K IPS Capacitive Screen
  • 2880×1920 resolution brings you high contrast and more vivid visual experience.
  • 8GB RAM 256GB SSD
  • 8G large RAM to keep system running properly. Also256G SSD ROMcan fully support all your apps and media needs.
  • Support USB3.0, Bluetooth 4.0, HDMI, Dual Band WiFi
  • Simplify connections to a compatible mouse, external keyboard, hard disk or other accessories with the speed and convenience of Bluetooth. Or sync up some compatible Bluetooth speakers for great sound without the wires.

ToTeclast X6 Proείναι διαθέσιμο στα412€ από το Banggood, από Ευρώπη– χωρίς τελωνείο!Σαν μέθοδο αποστολής επιλέξτε τοEU Priority Mail!Το Shipping Insurance είναι προαιρετικό.

Αποκτήστε το Teclast X6 Pro από το Banggood!

Πηγή