Γενικά Οικονομία

ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ! Δεν υπάρχουν ούτε για τις συντάξεις του Ιουλίου

ΟικονομίαΟύτε για τις συντάξεις του Ιουλίου δεν υπάρχουν πια χρήματα.

Έτσι για ακόμα ένα μήνα, το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ θα πάρει δάνειο από τον Τομέα Ασφαλισμένων Δημοτικών-Κοινοτικών Υπαλλήλων (ΤΑΚΔΥ) και τον Τομέα Ασφάλισης Προσωπικού της ΔΕΗ (ΤΑΠ-ΔΕΗ) θα ζητήσει για άλλον έναν μήνα το ΙΚΑ – ΕΤΑΜ για να καταβάλει τις συντάξεις.

Σύμφωνα με την εισήγηση της διοίκησης προς τα μέλη του ΔΣ του ΙΚΑ τα οποία πρέπει να αποφασίσουν προβλέπεται:

-έντοκος δανεισμός από τον Tομέα Ασφαλισμένων Δημοσίου ποσού έως 70 εκατ. ευρώ και από τον Τομέα Ασφαλισμένων Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων ποσού έως 40 εκατ. ευρώ με επιτόκιο αντίστοιχο του ποσοστού απόδοσης του «Κοινού Κεφαλαίου Ν.Π.Δ.Δ. και Ασφαλιστικών Φορέων» (Κοινό Κεφάλαιο), όπως αυτό διαμορφώθηκε στο τέλος της τελευταίας διαχειριστικής χρήσης του Κοινού Κεφαλαίου, για χρονικό διάστημα 6 ημερών, δηλαδή από 28/06/2016 έως 04/07/2016, προκειμένου να διενεργηθούν ομαλά οι πληρωμές.

-έντοκος δανεισμό από το ΤΑΠ-ΔΕΗ ποσού έως 100 εκατ. ευρώ με επιτόκιο αντίστοιχο του ποσοστού απόδοσης του «Κοινού Κεφαλαίου Ν.Π.Δ.Δ. και Ασφαλιστικών Φορέων» (Κοινό Κεφάλαιο), όπως αυτό διαμορφώθηκε στο τέλος της τελευταίας διαχειριστικής χρήσης του Κοινού Κεφαλαίου, για χρονικό διάστημα 6 ημερών, προκειμένου από 28/06/2016 έως 04/07/2016, προκειμένου να διενεργηθούν ομαλά οι πληρωμές.

ΠΗΓΗ: crashonline.gr


Αφήστε ένα σχόλιο