Γενικά Ελλάδα

ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ- Αν τραβήξει τα ΑΚΡΑ ο Υπάτιος τελειώνει τον Βακάκη και παίρνει τεράστια αποζημίωση

Ελλάδα


Αυτό δεν το περίμενε κανένας…
Μέχρι στιγμής ο Υπάτιος έχει επιδείξει μια πολύ ανθρώπινη στάση.

Στον απόηχο του τραγικού δυστυχήματος, όπου τέσσερις άνθρωποι βρήκαν φρικτό θάνατο, μέσα σε μια κόλαση φωτιάς, ενώ με μεγάλη μας λύπη, πριν λίγο μάθαμε πως υπάρχει και πέμπτος νεκρός.

Άλλωστε ο τεράστιος πόνος για την απώλεια των δικών τους ανθρώπων είναι κάτι που ενώνει τις 2 πλευρές. Αυτό είναι κάτι που βάζει σε υποψίες πολλούς καχύποπτους που αναρωτιούνται για την στάση που κρατάει ο Υπάτιος.

Για μένα δεν υπάρχει τίποτα περίεργο, Ο Υπάτιος φαίνεται ένας αληθινός άνθρωπος με αλτρουισμό που μπορεί να καταλάβει και τον πόνο του άλλου. Ακόμα είναι στην πολύ αρχή το θέμα…

Υπάρχει όμως και το Σενάριο 2

Το ότι ο Υπάτιος είναι αλτρουιστής δε σημαίνει ότι κλείνει τα μάτια μπροστά σε μια αδικία ή ότι δίνει συγχωροχάρτι έτσι απλά. Άλλωστε για να συγχωρέσεις κάποιον πρέπει πρώτα αυτός ο κάποιος να έχει ζητήσει συγνώμη. Και το συγνώμη δεν είναι μόνο λόγια!

Ανάλογα με την περίπτωση μπορεί να σημαίνει ηθική ή οικονομική αποζημίωση.

Μόνο έτσι αποδεικνύεται η συγνώμη. Πρέπει να ακολουθείται από μια έμπρακτη αναγνώριση του σφάλματος. Αλλιώς πρόκειται απλώς για λόγια!

Σε επίπεδο κρατών η συγνώμη πέρα από ηθική και οικονομική αποζημίωση, μπορεί να ακολουθείται ακόμα και από αποκατάσταση εδαφών αν μιλάμε για έγκλημα γενοκτονίας!

Στην περίπτωση του τροχαίου που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα, έχουμε μια πόρσε που φαίνεται από το βίντεο να έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Ας βρουν οι αρμόδιες αρχές τι ακριβώς έφταιξε. Και μετά το ερώτημα είναι τι γίνεται με αποζημιώσεις;

Πρέπει να καταβληθούν αποζημιώσεις;
Θα έχουμε εξελίξεις πάνω σε αυτό το θέμα; Τι στάση θα κρατήσει ο Υπάτιος;

Πηγή:

vip-news.gr