Γενικά

The Voice of Greece: Το «επικό» κράξιμο του κόσμου μέσα από 30 tweets που κανείς δε θα ξεχάσει

queen.gr 09 Νοε 2019 SHARE Το Voice of Greece είχε τα πάντα και το Twitter είπε τα πάντα. Οι Παρασκευές μας είναι γεμάτες από πλούσιο υλικό τον τελευταίο καιρό με ερμηνείες και συμμετοχές στο Voice of Greece που έχουν τραβήξει τα βλέμματα. Οι συμμετέχοντες που ανεβαίνουν στη σκηνή και που προσπαθούν να κάνουν κάποια καρέκλα…queen.gr


queen.gr

09 Νοε 2019


SHARE

Το Voice of Greece είχε τα πάντα και το Twitter είπε τα πάντα.

Οι Παρασκευές μας είναι γεμάτες από πλούσιο υλικό τον τελευταίο καιρό με ερμηνείες και συμμετοχές στοVoice of Greeceπου έχουν τραβήξει τα βλέμματα. Οι συμμετέχοντες που ανεβαίνουν στη σκηνή και που προσπαθούν να κάνουν κάποια καρέκλα των κριτών να γυρίσει είναι ιδιαίτερα απολαυστικοί και, όταν αρχίζουν οι συνομιλίες μεταξύ τους, τα πράγματα απογειώνονται με τις ξεκαρδιστικές ατάκες που ακούγονται.

Το Twitter βρίσκεται πάντα σε ετοιμότητα για να «πιάσει» οτιδήποτε αξίζει σχολιασμού, και, κάπως έτσι, καθόλη τη διάρκεια του σόου τα tweets έρχονται το ένα μετά το άλλο. Η κριτική επιτροπή, οι τραγουδιστές που εμφανίζονται μπροστά τους και το backstage πάντα βρίσκονται στο στόχαστρο και το χθεσινό επεισόδιο είχε ο,τι χρειαζόταν το Twitter για να ξεσαλώσει.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις όλο το «επικό» κράξιμο μέσα από 30 tweets.

Πηγή