Γενικά Ελλάδα

ΘΛΙΨΗ! ΝΕΚΡΟΣ ΞΑΦΝΙΚΑ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ…

Ελλάδα2

Η είδηση του θανάτου του αυτοδημιούργητου πατέρα 3 παιδιών, βύθισε στο πένθος του συγγενείς του και σκόρπισε θλίψη στην τοπική κοινωνία…

«‘Εφυγε» απο΄τη ζωή ο 72χρονος Θεόδωρος Λαϊνόπουλος, γνωστός Πυργιώτης με έντονη επιχειρηματική και αθλητική δραστηριότητα. Ο Θεόδωρος Λαϊνόπουλος για χρόνια διατηρούσε στην πόλη τους ομώνυμους μύλους, ενώ υπήρξε ένας απο τους ανθρώπους που συνέβαλαν τα μέγιστα στην διάδοση και ανάπτυξη του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ηλεία. Πατέρας τριών παιδιών του Στέλιου, του Νίκου και της Μαριλένας, υπήρξε ιδρυτικό μέλος της Ολυμπιακής Λέσχης Αυτοκινήτου Πύργου και μετέπειτα ΑΟΛΑΠ και οδηγός αγώνων έως ότου έδωσε τη σκυτάλη στο γιο του το Στέλιο.

Διετέλεσε πρόεδρος της Λέσχης αλλά και μέλος του ΔΣ επί μακρόν και αποτελούσε βασικό στέλεχος των αγώνων στην Ηλεία και άλλες περιοχές ως αγωνοδίκης. Ήταν ένας ευγενής και ήρεμος άνθρωπος, ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία, που όσοι τον γνώρισαν μόνο καλά μπορούσαν να πουν.

Στο δύσκολο χώρο των αγώνων, θα μπορούσαμε να τον χαρακτηρίσουμε ως έναν ευπατρίδη, καθώς με σοβαρότητα, ευγένεια και ηρεμία αντιμετώπιζε τους αγώνες και τους αγωνιζόμενους, κερδίζοντας το σεβασμό όλων. Χαρακτηριστικά που τον συνόδεψαν και στην επιχειρηματική του δραστηριότητα. Κοινωνικός και με χιούμορ αποτέλεσε ένα ιδιαίτερα ενεργό κύτταρο στην κοινωνία.

Πηγή: ilialive.gr