Γενικά Ελλάδα

ΘΡΗΝΟΣ για τον Ανδρέα Χρήστου – Τα έπινε με τον πατέρα του και πήδηξε στο κενό!

ΕλλάδαΤραγικό θάνατο βρήκε ο 20χρονος φοιτητής Ανδρέας Χρήστου. Είχε βγει και τα έπινε με τον πατέρα του. Όταν γύρισε σπίτι, άνοιξε το παράθυρο στο μπάνιο και πήδηξε στο κενό.

Ήταν στις 29 Οκτωβρίου του περασμένου χρόνου που ο Ανδρέας Χρήστου, που σπούδαζε στο πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου, είχε βγει με τον πατέρα του να τα πιουν. Όταν επέστρεψε στο δωμάτιό του, λιποθύμησε.

Ο πατέρας του σε γραπτή δήλωσή του ανέφερε πως δεν είχε δει ποτέ τον γιο του να πίνει κόκκινο κρασί και προσπάθησε να τον σταματήσει πριν συνειδητοποιήσει πόσο μεθυσμένος ήταν. Όταν λιποθύμησε ο γιος του, τον μετέφερε στο δωμάτιό του.

Η συγκάτοικός του Isabel Jahnke είπε πως ο πατέρας του νεαρού φοιτητή του μιλούσε στα ελληνικά και τον χαστούκιζε για να προσπαθήσει να τον συνεφέρει. «Ποτέ δεν έδειξε σημάδια ότι με αναγνώρισε», σημείωσε. Όταν συνήλθε, πήγε στο μπάνιο λέγοντας πως δεν ένιωθε καλά.

Κλείδωσε την πόρτα και όταν συνειδητοποίησαν πως αργούσε να βγει, οι συγκάτοικοί του έσπασαν την πόρτα. Το μπάνιο ήταν άδειο και το παράθυρο ανοιχτό. Είχε πηδήξει στο κενό από ύψος 18 μέτρων.

«Έπινε περιστασιακά. Συνήθιζε να πίνει όταν έβγαινε έξω. Πραγματικά δεν μπορώ να το εξηγήσω», δήλωσε η φίλη του Lila Grandgeorge. Η ιατροδικαστής Selena Lynch είπε πως δεν βρέθηκαν ναρκωτικά στον οργανισμό του, με τις τοξικολογικές εξετάσεις να δείχνουν κατανάλωση αλκοόλ σε πολύ υψηλά επίπεδα.

«Ήταν δύσκολο να καταλάβουμε τι συνέβαινε στο μυαλό του», είπε η μητέρα του Lena Christou. «Δεν υπάρχει περίπτωση να πρόκειται για δυστύχημα, αλλά θα ήταν λάθος να πούμε ότι ήταν και περίπτωση αυτοκτονίας. Απλά δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία. Ήταν πολύ μεθυσμένος και δεν μπορούσε να κατανοήσει τις συνέπειες των πράξεών του. Είναι τραγωδία».

ΠΗΓΗ: athensmagazine.gr